Nieuws

ECS breidt haar Sales Team uit om sneller te kunnen groeien op de Europese Markt

Het verheugt ons om Olav Kloeg te verwelkomen in ons team in de rol van Inside Sales om te kunnen focussen op de groei van ECS en ons te assisteren om onze doelstellingen in Europa te behalen.

ECS breidt haar Sales Team uit om sneller te kunnen groeien op de Europese Markt

Met deze uitbreiding van het Sales Team is het voor ECS mogelijk de groei in Europa te versnellen terwijl we onze service kunnen verhogen.

Het verheugt ons om Olav Kloeg te verwelkomen in ons team in de rol van Inside Sales om te kunnen focussen op de groei van ECS en ons te assisteren om onze doelstellingen in Europa te behalen.

"Ik ben vereerd om deel uit te maken van het ECS-team. Zij geven mij de mogelijkheid om mijn ambities waar te maken. Als een verkoper die gewerkt heeft in de B2C markt was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging toen ECS op mijn pad kwam.

Ik heb gekozen voor ECS omdat er veel talent en kennis rondloopt bij het bedrijf waar ik veel van kan leren. Er lopen mensen rond die de paden die ik wil gaan bewandelen, al bewandeld hebben en mij dus de kneepjes van het vak kunnen leren.

Daarnaast is data transformatie, integratie en communicatie reuze interessant en in mijn ogen heeft het zeker een plek in de toekomst. Veel bedrijven maken nog niet optimaal gebruik van de mogelijkheden die een bedrijf als ECS kan bieden. Aan mij dus de taak om bedrijven te overtuigen van de groei die ze kunnen realiseren met de hulp van ECS."


Over ECS

ECS International is de expert op het gebied van Enterprise Applicatie Integratie en het veilig uitwisselen van data. We bouwen sterke en veilige integraties tussen applicaties, helpen onze klanten om efficiënter te werken, verbeteren hun service en de snelheid waarmee ze zaken kunnen doen met hun eigen klanten, leveranciers en business partners.

ECS International is niet alleen technologieleverancier, onze consultants hebben daarnaast ook diepgaande kennis van Data Integratie processen, toepassingen en EDI/XML implementaties. Met deze kennis, zijn wij in staat om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren door middel van technologie. Wij denken in oplossingen, niet in uitdagingen en we leveren altijd wat we beloven.