Pharma & Chemie

Pharma & Chemie

In de farmaceutische en chemische industrie werken bedrijven in heel complexe en diverse ecosystemen samen om hun value chain zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten werken. Dit gebeurt op het gebied van research, testen, produceren, marketing en sales en uiteindelijk ook in de supply chain.

pharmaceutical and chemichal

Elke stap vergt een goede samenwerking, waarbij enorme hoeveelheden data op een veilige en onder strikte regelgeving met elkaar gedeeld kunnen worden. Daarnaast wordt steeds meer data gedeeld met overheden en autoriteiten, om bijvoorbeeld bij een incident een duidelijk beeld van gevaarlijke stoffen in een bepaald gebied, in welke hoeveelheden het aanwezig is en om welke stof het gaat.

De structuur en de integriteit van uw data moet dan gewaarborgd zijn, zodat niet alleen uw intellectuele eigendom beschermd is, maar ook dat data van patiënten door middel van end-to-end maatregelen beveiligd zijn.

Belangrijke eisen

Om de samenwerking in de verschillende stappen van de value chain zoveel mogelijk te automatiseren, moeten oplossingen minimaal het volgende bieden:

  • Compliance – Oplossingen moeten aan wet- en regelgeving en branchereguleringen zoals van DQSA, FDA, HIPAA, PII en PHI voldoen, om boetes en straffen te voorkomen.
  • Productiviteit – Elke oplossing moet ervoor zorgen dat belangrijke data die nodig is voor research en ontwikkeling, op een snelle en veilige manier wordt verstuurd en ontvangen.
  • Groei – De oplossing moet een agnostisch portaal zijn dat Mergers & Acquisitions (M&A) en wereldwijde groei ondersteunt
  • Controleerbaarheid – Elke oplossing moet een volledige controleerbaar log van alle data transfer activiteiten kunnen genereren.
  • Zichtbaarheid – Oplossingen moeten een compleet beeld geven van alle transacties binnen de waardeketen, ook die van het SLA/KPI-management.

Controle, management and inzichtelijkheid zijn allen even belangrijk, net als de encryptie van gevoelige data. Autorisatie en traceerbaarheid geven controle over en inzicht in ‘wie doet wat?’. Door data integratie, Managed File Transfer, big data en bestanduitwisseling in één platform te combineren, verhoogt de efficiëntie, controle, het inzicht en het gebruiksgemak.

Data integratie oplossingen voor de Farmaceutische en chemische industrie

ECS International heeft een rijke ervaring in farmaceutische en chemische markten. ECS International biedt verschillende oplossingen die de efficiëntie en snelheid van het bedrijfsproces op een veilige manier verbeteren, uw controle laten houden over de datastromen en meer inzicht geven in het gehele bedrijfsproces. Gemiddeld kunnen onze oplossingen worden geïntegreerd tegen 10-20% van de kosten van andere leveranciers. Onze bewezen methodes zorgen voor een snellere ‘time-to-market’ en een eenvoudige onboarding van nieuwe handelspartners.

Onze oplossingen bevatten onder meer:

  • een uitgebreid aanbod van Managed File Transfer en EDI/XML integratie producten;
  • data integratie en datacommunicatie via SaaS/Cloud diensten als X4Connect en Kyzen Global;
  • een uitgebreid aanbod aan professionele diensten om uw bedrijfscommunicatie perfect te laten verlopen.