Over ons

ECS International verbindt organisaties wereldwijd. Wij helpen klanten om snel en veilig data uit te wisselen. Zo vergroten we hun concurrentiekracht. Sinds 1999 hebben we al meer dan duizend succesvolle implementaties op onze naam staan, onder meer in transport en logistiek, farmacie, retail en groothandel.

Standaardisatie en automatisering


Dankzij op maat gesneden adviezen en oplossingen, nemen bedrijven afscheid van de papieren wereld van faxen en pakbonnen, scannen en handmatig overzetten van bestanden. Ze gaan naar een omgeving waarin berichten automatisch worden verzonden en getransformeerd naar een ‘taal’ die zender én ontvanger begrijpen. De kans op fouten neemt drastisch af en door standaardisatie en automatisering komen werkprocessen in een stroomversnelling. Ook ontstaan kansen voor monitoring van dataverkeer, artificial intelligence (AI) en voorspellende rapportages. Dat levert tastbare resultaten op: meer gemak, meer werkplezier, minder kosten en tevredener klanten.

ECS International is ook uw partner in Managed File Transfer. Voor als data snel en veilig van A naar B moet en geen vertaalslag nodig is.

Wat uw uitdaging ook is, samen zorgen wij ervoor dat u zich kunt focussen op waar u goed in bent.

Beveiligde integraties en koppelingen


Hoe we het doen


Onze experts begrijpen uw business en zijn echte probleemoplossers. Ze luisteren naar wat u zoekt en waar u hulp bij nodig heeft. Vaak zijn het IT-systemen die niet goed samenwerken en die groei in de weg staan. ECS International implementeert beveiligde integraties en koppelingen tussen interne en externe applicaties, zodat systemen met elkaar kunnen praten.

Door jarenlange ervaring heeft de vertaalslag tussen verschillende datastandaarden geen geheimen voor onze gecertificeerde medewerkers. Dat geldt ook voor de protocollen voor veilig Managed File Transport.

Investeer in een product


ECS International als technologieleverancier


ECS International heeft veel kennis van de IBM iSeries (voorheen AS/400). Een belangrijk deel van onze klanten werkt met ERP/WMS-systemen die hierop draaien, wat ons sterk maakt in ontwikkeling en ondersteuning op dit platform.

ECS International is technologieleverancier. U investeert niet in een product, maar in een oplossing. Onze consultants helpen met advies, mapping en trainingen, bedrijfsprocessen te optimaliseren en datacommunicatie te beveiligen. Zo kiest u de oplossing die het best bij u past: uitwisseling via een privaat netwerk, via de cloud of een combinatie van beide. In elk contact ervaart u een klantgerichte, persoonlijke benadering.

Wat uw uitdaging ook is, u kunt vertrouwen op ECS International. Wij brengen implementaties snel in de lucht en staan altijd klaar om te assisteren.

Waarom we het doen


Het is onze ambitie om onze klanten door betere in- en externe verbindingen naar een hoger niveau te tillen: efficiënter werken, betere service bieden en sneller en veiliger zakendoen. Daarvoor zetten we ons met hart en ziel in. Als anderen groeien, groeien wij ook.

Daarnaast zijn we gefascineerd door innovatieve technologie. We bieden een breed scala aan producten en services voor applicatie integratie en datacommunicatie. Maar daar blijft het niet bij: we ondersteunen onze oplossingen met professional services als consultancy, educatie en onze support desk. Waardering van klanten is waar we het voor doen.

Snel aan de slag?

ECS International helpt u snel met betrouwbare, flexibele en schaalbare oplossingen voor veilige elektronische data-uitwisseling. Dat zorgt voor meer gemak, efficiëntere werkprocessen, een snelle ROI en bovenal tevredener klanten.

Wilt u meer weten over het implementatieproces en wat ECS voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons via het formulier hiernaast. Bellen of mailen kan ook, via +31 229 57 4331 of salesecs@ecsinternational.eu.