Enterprise Data Integratie

Data pipelines

Data pipelines stellen bedrijven in staat (big) data veilig en sneller te transporteren, zowel binnen hun eigen IT-omgeving als de cloud. Met data pipelines, ook wel Big Data Connectors genoemd, kunt u snel koppelingen bouwen om integratie te consolideren voor transformatie, orkestratie en veilige, snelle gegevensuitwisseling. Data pipelines zijn een van de belangrijkste componenten van een toekomstbestendige Enterprise Data Integratie-oplossing.

Data pipelines

Snellere data-uitwisseling voor hogere customer engagement en BI

Efficiënte gegevensverwerking is de sleutel tot het verbeteren van de wendbaarheid van uw bedrijf en het sneller leveren van meer waarde aan uw klanten. Maar wanneer steeds meer toepassingen en cloud services aan uw IT-omgeving worden toegevoegd kunnen gegevensbronnen gemakkelijk silo’s worden, waardoor het moeilijk wordt om informatie zonder vertraging te delen.

Data moeten zo efficiënt en snel mogelijk worden opgeslagen. Als dat niet gebeurt, riskeren bedrijven vanuit hun business intelligence omgeving een inconsistent en onvolledig beeld van de operatie en performance te krijgen.

Wij helpen bedrijven eenvoudig alle B2B-, applicatie- en clouddata te transformeren, integreren en consolideren tot een schaalbare en veilige data pipeline. Data uit elke bron en in alle formaten en grootten worden getransformeerd en vervolgens veilig verplaatst naar een systeem of datalake als voeding voor business intelligence toepassingen.

De voordelen van het centraliseren van integratie en gegevensstromen

– Compleet, end-to-end beheer van alle datatransacties, met on-demand auditing
– Snellere integratie van nieuwe interne applicaties, cloud en data van business partners
– Efficiënte, schaalbare operationele datastromen met 100% uptime
– Snelle, veilige verplaatsing van elk type data, vanuit elke bron naar elk doelsysteem
– Real-time inzicht in elke data transactie, met geautomatiseerde notificaties en alerts

Meer weten?

Wilt u al uw bedrijfsgegevens veilig uitwisselen, transformeren, valideren en integreren? Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen.