Applicatie integratie

De behoefte aan flexibiliteit en innovatie dwingt organisaties om hun bedrijfs- en IT-strategie sneller dan ooit aan te passen. Dit leidt al snel tot een IT infrastructuur die is opgebouwd uit complexe, gescheiden systemen die leiden tot inefficiency. Data worden opgeslagen in verschillende applicaties en systemen, terwijl het vermogen om data snel en eenvoudig te kunnen benaderen en delen een kritische succesfactor is. In plaats van een IT omgeving te accepteren die is gebaseerd op geïsoleerde silo’s, moeten organisaties een toekomstgerichte architectuur voor applicatie integratie ontwikkelen. Deze architectuur moet tevens voorbereid zijn op de toekomstige B2B integratie en data transformatie behoefte. Deze basis helpt de efficiency en klanttevredenheid te verbeteren en de Total Cost of Ownership (TCO) te verlagen.

Applicatie integratie

Zo’n oplossing zorgt voor:

  • De flexibiliteit om kritische bedrijfs- en financiële informatie up-to-date te houden voor betere en snellere besluitvorming.
  • Schaalbaarheid voor de ondersteuning van legacy data functionaliteit en de groei van uw business zonder constante onderbrekingen van dagelijkse workflows.
  • Interoperabiliteit om legacy applicaties, back-end applicatie integratie systemen zoals Salesforce en SAP, zelfgebouwde scripts en cloud applicaties te integreren.
  • Geautomatiseerde functies zoals workflows, event processing en content-based routing om het omslachtige handmatige file transfer proces te elimineren.
  • Audit functies voor het volgen van onder andere HR, financiële en klantgegevens, zeker in hoog gereguleerde bedrijfstakken.

Het bouwen van connecties tussen cloud applicaties, enterprise architecturen en andere A2A processen levert vrijwel altijd integratie uitdagingen op. Naadloze verbindingen tussen de verschillende connectiemogelijkheden, datatypen en connectivity protocollen – met behoud van maximale security en uptime – vereist een moderne, toekomstgerichte oplossing.

Applicatie integratie oplossingen
Met onze jarenlange ervaring op het gebied van EDI, XML en integratie kunnen we u helpen een oplossing te implementeren die een minimale impact op uw interne processen heeft, terwijl nieuwe en externe facturen slechts beperkte extra druk betekenen.
Lees meer over de applicatie integratie oplossing.