X4Connect

Het integratieplatform dat data omzet naar ieder gewenst formaat of standaard voor snelle, veilige en kostenbesparende uitwisseling van elektronische gegevens.

X4Connect verbindt

X4Connect brengt bedrijfssystemen en mensen samen. Effectieve datatransformatie maakt snelle, geautomatiseerde uitwisseling mogelijk van elektronische berichten, met interne en externe partners. Zet gegevens snel om naar elk gewenst formaat. Dat scheelt kosten, tijdrovend handmatig werk en vermindert de kans op fouten en vertraging. Het resultaat: uw medewerkers kunnen zich weer focussen op hun kerntaken en klanten zijn meer tevreden.

Zelf doen of uitbesteden?

Het integreren van IT-systemen is gebaseerd op relatief complexe technologie. Soms mag data het pand absoluut niet uit, waardoor applicaties intern draaien. Ook wordt vaak met veel soorten apps gewerkt, waardoor veel datatypen, protocollen en standaarden bestaan. X4Connect vermindert de complexiteit, is stabiel en helpt om snel nieuwe connecties op te zetten. Maar niet iedereen heeft de kennis en de capaciteit in huis om een integratieplatform zelf te implementeren, beheren en onderhouden.

ECS International biedt X4Connect daarom aan ‘as a service’. Dat betekent elektronische B2B messaging en connectiviteit vanuit de cloud. Schaalbaar en flexibel, zonder grote investering vooraf en zonder zorgen over implementatie, beheer, monitoring en onderhoud. Wij nemen dat werk uit handen.

MFT ‘as a service’

Data-integratie ‘as a service’

Value Added Networks (VAN)

AS2-AS4 bridge ‘as a service’

Punch-Out

PIM Connector

Kennisbank

😰

Geen items om weer te geven..

Snel aan de slag?

ECS International helpt u snel met betrouwbare, flexibele en schaalbare oplossingen voor veilige elektronische data-uitwisseling. Wij zorgen voor meer gemak, efficiëntere werkprocessen, een snelle ROI en vooral tevredener klanten. Wilt u meer weten over het implementatieproces en wat ECS voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons via het contactformulier.