Werken bij ECS

Werken bij een organisatie met passie voor technologie.

Waarom werken bij ECS?

Bij ECS hebben we passie voor technologie. In meer dan twintig jaar hebben we in Europa een sterke positie opgebouwd in data-integratie en secure file sharing. Maar het draait om veel meer dan techniek. Wij verbinden mens en machine. Wij denken in oplossingen en proberen zo het verschil te maken voor onze klanten. Kenmerkend voor ECS zijn de korte lijnen, flexibele houding en snelle manier van werken.

Bij ons tref je leuke collega’s, met humor en passie voor hun vak. Ze zijn creatief en innovatief, maar ook nuchter. Aanpakkers die ondernemend zijn ingesteld en die beschikken over servicegericht DNA. Ook efficiency en kwaliteit zitten in het bloed: snel en goed hoort bij ons.

Wat wil jij?

Als je een leuke, uitdagende baan zoekt en jezelf verder wilt ontwikkelen in veilige datacommunicatie en -integratie, dan ben je bij ons van harte welkom. Dat geldt ook als je een inspirerende omgeving om stage te lopen en praktijkervaring op te doen.

Hoe gaan we om met jouw privacy?

Als je bij ons solliciteert, bewaren we je gegevens uiterlijk tot een maand na aanvang. Dat doen we digitaal. Alleen medewerkers betrokken bij werving en selectie hebben hier toegang toe. Je hebt altijd het recht om jouw persoonsgegevens te laten verwijderen. Wil je meer weten over ons privacybeleid lees dan hier verder.

Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.

ECS is altijd op zoek naar talent

ECS International is expert in digitale transformatie. Organisaties genereren steeds meer data en delen steeds meer en steeds grotere bestanden. Maar dat doen ze meestal met verschillende systemen die allemaal op hun eigen manier data opslaan en verwerken. Wij zorgen ervoor dat systemen binnen en buiten organisaties bruikbare informatie halen uit deze bestanden, dat ze met elkaar praten in één taal. Dit doen we door verschillende connecties, datatypen en protocollen samen te brengen in een omgeving die het beste bij de klant past: op eigen locatie, in de cloud of in een combinatie van deze twee.