Waarom doen wij wat we doen?

WHY

Waarom doen wij wat we doen?

Velen kennen het gezegde “if you love what you do, you’ll never have to work a day in your life”. Ons ECS team zou wel eens het levende bewijs van deze theorie kunnen zijn ECS International is ruim 13 jaar de belangrijkste partner van Cleo Inc.

Als je werkt vanuit passie en gedrevenheid, wordt werken iets wat je graag doet. Onze voortdurende fascinatie voor innovatieve technologie, de steun en waardering die we van onze klanten krijgen en onze ware passie om bedrijven te helpen op het hoogst mogelijke niveau te draaien, maken ECS International een waardevolle business partner .

Wij geloven dat iedere onderneming in staat zou moeten zijn haar applicaties te integreren om zo een beveiligd en efficiënt bedrijf te runnen. Wij zijn probleemoplossers, vooral wanneer het data integratie/transformatie en communicatie vraagstukken betreft.

Hoe handhaven wij onze ‘WHY’ en onze missie als bedrijf?
Permanente scholing is de sleutel die ons in staat stelt onze klanten de beste oplossingen voor hun Integratie vraagstukken te bieden. Met trots kunnen wij zeggen dat ons team voortdurend getraind wordt in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Managed File Transfer, Data Integratie, en EDI. Wij stimuleren elkaar te blijven leren om er zeker van te zijn dat we alleen het beste van onze kennis bieden, vernieuwend en voorbereid zijn op alles wat de toekomst in petto heeft.

Voor de specialisten van ECS betekent het werken in een snelle wereld, het in staat zijn oplossingen en integraties zo snel mogelijk te creëren en te faciliteren. Deze oplossingen kunnen zeer gecompliceerd worden wanneer alle voorzieningen van MFT, SFS, verschillende Data Integratie standaarden bevatten zoals EDI, XML of Edifact, tot digitale transformatie strategieën die volledig aan de veiligheidseisen voldoen, geïntegreerd moeten worden in European Cloud Services.

Waarom houden wij zoveel van ons werk?
Omdat ons harde werken beloond wordt en het nooit saai is. Ruim 19 jaar lang heeft ECS International een klantbehoud van 99% weten te handhaven, omdat we er alles aan doen om onze klanten operationeel te houden. Dit houdt meestal in; het toepassen van nieuwe technologieën, nieuwe software, en het uitbreiden van onze diensten zodra deze op de markt komen. Bij ons op kantoor betekent het dat zich iedere dag nieuwe kansen aandienen. Ons team heeft niet gewoon een “kantoorbaan”, maar we pakken continu uitdagingen aan, we zijn continu aan het leren en samen aan het ontwikkelen.

Wat onderscheidt ons van anderen in onze branche?
De meest recente propositie van ECS gaat steeds meer richting Cloud diensten en oplossingen. Alles wat we doen is gericht op het helpen van klanten om naar de Cloud over te gaan en Cloud oplossingen en diensten te gebruiken. Van Ground2Cloud tot Cloud2Cloud transities, we zijn klaar om het allemaal aan te pakken. We creëren solide en veilige oplossingen voor B2B Communicatie, die gestroomlijnd, efficiënt en effectief zijn.
Wij bieden nu een enkel platform waarin iedere applicatie simultaan gebruikt kan worden, of dat nu on-prem is, in de Cloud of Hybrid. We hebben onze oplossingen gestroomlijnd tot één platform om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, en hen te helpen een voorsprong te behalen op de concurrentie.

Wij zijn van mening dat dit de volgende stap is om toe te voegen aan de ‘why’, waarom we doen wat we doen en we kijken ernaar uit om alle voordelen te zien die het onze klanten en hun B2B partners zal brengen. Hier bij ECS International zijn we druk aan het werk, maar we vinden het heerlijk.

We horen graag van u en kijken uit naar de uitdagingen we u kunnen helpen oplossen, want dat is waarom we doen wat we doen.