Terugblik ICT & Logistiek 2019

Vanaf Centraal Station in Utrecht lopend richting de Jaarbeurs was het voor iedereen duidelijk: ICT & Logistiek. Op 5, 6 en 7 november was het weer zover. Enthousiaste beursgesprekken en drukbezochte presentaties: Wij blikken graag terug op een geslaagde editie.

U wist ons te vinden!

ECS was goed vertegenwoordigd op de iSHARE stand en waren de oranje polo’s voor de bezoekers niet te missen.

Geïnteresseerden hadden zo mooi de gelegenheid voor 1-op-1-gesprekken met onze experts. Een goede kop koffie (met een oerhollandse stroopwafel) van onze barista en de vragen kwamen los. Zoals: ‘Wat kan iSHARE mijn organisatie opleveren?’, ‘Hoe kan ik iSHARE integreren’ en ‘Hoe verloopt de implementatie?’

 

iSHARE wordt realiteit!

Onder leiding van onze CEO Ben Rinkel hebben wij geïnteresseerden te woord kunnen staan.

De positieve feedback van bezoekers heeft ons een goed beeld gegeven wat er in de markt speelt en kunnen hierdoor nog beter onze oplossingen aanpassen op de trends in de markt.

iSHARE begint steeds meer te leven en als implementatiepartner van iSHARE maakt ECS zich hard voor een snelle adoptie. Door deze adoptie zal het toekomstbeeld van zorgeloos data delen sneller realiteit zijn dan u wellicht zult denken!

De datagoeroe aan het woord!

Tijdens de ICT & Logistiek hebben veel bezoekers zich ingeschreven voor de presentaties van Ben.
‘Hoe u van simpel EDI naar volledige ecosysteem integratie kunt gaan’ werd goed ontvangen en zorgde voor een interactieve sessie.

EDI blijft één van de belangrijkste pijlers op de zakelijke markt, maar hoe ziet de rest van uw interne systemen eruit? Hoeveel softwarepakketten zijn er bij u geïnstalleerd? Bent u al bezig met digitale transformatie? Dit zijn enkele voorbeelden van vraagstukken die Ben aangewakkerd heeft en buiten de presentaties om tot interessante gesprekken heeft geleid.

Laat ons u helpen!

Door samen te werken met andere partijen zoals UC Group & Portbase kunnen wij beschikken over veel kennis en mankracht om iSHARE een succes te maken.

iSHARE zorgt voor Data deling, echter door deze Data te integreren met uw back-end applicaties maakt u van Data waardevolle informatie. Wij zijn de specialist in Nederland op het gebied van Data Integratie.

Mocht u de presentatie van Ben (nogmaals) bij willen wonen of heeft u vragen over iSHARE en/of Ecosysteem Integratie neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand contact formulier.

De presentatie van Ben Rinkel kunt u hier downloaden.