Stop met het nemen van risico’s, start met Integratie Connectors

ECS-integrate-your-applications

Het meest gehoorde woord op ons kantoor de afgelopen maanden is toch wel ‘integratie’. Eerder spraken we hier al over data en de integratie van applicaties; waarom dat de toekomst van elke succesvolle onderneming is, of u nu actief bent in de farmaceutische industrie of in de e-commerce. Om data integratie eenvoudiger te maken, zijn er een aantal oplossingen. Één daarvan is het gebruik van Integratie Connectors.

Bij data integratie is het vooral van belang dat je een duidelijk beeld hebt van alle onderdelen van de onderneming, of dat nu gaat om applicaties in de Cloud, op on-premise servers of beide. Weten welke apps en servers er draaien, is de eerste stap om uit te vinden hoe ze geïntegreerd moeten worden.  

Daarnaast wilt u natuurlijk dat de onderdelen en verschillende applicaties goed (blijven) functioneren. Het kan namelijk voorkomen dat niet alle applicaties of integratie systemen zonder hulp probleemloos samengaan binnen uw onderneming tijdens het integratieproces. Dat kan voor veel onnodige vertraging zorgen.

Als je dan ook geen idee hebt waar het misgaat of wat je eraan kunt doen, wordt het erg lastig om problemen met data integratie op te lossen.

Met Integratie Connectors van Cleo is er altijd een oplossing voor handen!

Dankzij de talloze applicatie en Integratie Connectors van Cleo, heeft u een duidelijk overzicht van de systemen en hoe ze werken. Zo kunnen problemen snel worden geïdentificeerd en opgelost.

Voorbeelden van Connectors die toepasbaar zijn op verschillende platformen:

  • Cleo’s Oracle EBS Integration Connector. Hierdoor kan Oracle’s e-Commerce Gateway flat-file interface communiceren met EBS, door het maken en onderhouden van geautomatiseerde integraties tussen klanten, leveranciers en handelspartners.
  • Cleo’s SAP Applicatie Connector. Deze oplossing automatiseert zowel EDI verwerking en uitwisseling met externe handelspartners.
  • Cleo’s NetSuite Applicatie Connector. De Connector verzorgt een betrouwbare integratie van de Cloud ERP en andere bedrijf kritische applicaties en systemen.

Door de oplossingen van Cleo wordt het onboardingsproces en de integratie van nieuwe applicaties enorm vereenvoudigd dankzij een reeks aan Connectors, API’s en wizards om simpel end-to-end integraties tussen interne en externe systemen te creëren en te onderhouden.

De voordelen van de overstap naar een volledig geïntegreerde onderneming zijn eindeloos en de technologie om dat voor elkaar te krijgen is nu beschikbaar! Door met de beste Integratie Connectors al uw systemen en applicaties eenvoudig te integreren verbetert u de communicatie, efficiëntie en uiteindelijk de omzet en de reputatie van uw organisatie. Hierdoor is het mogelijk om een vlekkeloze en snelle transitie te maken naar een geïntegreerde onderneming.

Wij staan klaar om een zorgeloze integratie te ondersteunen. Leer hier meer over enterprise integratie en neem vooral contact met ons op als u vragen heeft.