Snelle, veilige onboarding is uw unieke verkooppunt

Heeft het onboarden van uw klant of leverancier iets weg van de lengte van de kabinetsformatie? Dat is een probleem, want in de huidige B2B-markt draait het allemaal om snelheid. Een snelle en veilige onboarding van nieuwe partners met jouw e-commerce oplossingen is dus onmisbaar. Als je van snelheid een unique selling point voor je bedrijf kunt maken, dan geeft je dat een voorsprong op de concurrentie.

Steeds meer (multinational) productiebedrijven outsourcen hun e-commerce activiteiten. Dat doen ze om dat hoewel ze weten dat e-commerce een onmisbaar onderdeel van het huidige zaken doen is, het niet hun core business is. Daarom nemen grote bedrijven e-commerce partijen in de armen, zodat zij de ontwikkelingen en onderhoud van de systemen, maar ook de (data) integratie daarvan voor hun rekening kunnen nemen.

Die multinationals verwachten van de e-commercepartijen dat zij ook ervoor zorgen dat bestaande en nieuwe leveranciers en klanten op een veilige, maar snelle manier gekoppeld worden met de systemen. Een veilige en snelle onboarding van leveranciers is daarom ontzettend belangrijk.

Onboarding

Veel e-commerce bedrijven hebben zelf niet de techniek en de capaciteit om het onboardingsproces te verbeteren en te begeleiden. Een van de redenen daarvan is omdat dat gedeelte nu weer niet hun core business is. Daarom wordt dit vaak uitbesteed. ECS International is in dit onboardingsproces de ideale partner. Wij faciliteren op een veilige, maar snel wijze het hele onboarding proces. Omdat onboarding faciliteren onderdeel van onze core business is, hebben we door de jaren heen veel expertise en ervaring opgedaan. Daarnaast hebben we software ontwikkeld dat de onboarding enorm versnelt. In plaats van binnen enkele dagen kan ECS binnen enkele uren uw partners onboarden, of dat er nu enkele zijn of honderden.
Een snel en veilig onboardingsproces maakt van jouw bedrijf de flexibele e-commerce partner voor je klanten, en met dit unieke verkooppunt loop je vooruit op de concurrentie. Als je meer wilt weten over het onboardingsproces en hoe ECS International daarin jouw partner kan zijn, neem dan vooral contact met ons op. Samen kunnen we dan snelheid en veiligheid jouw unique selling point maken.