Blog

In gesprek met..! Zonder cloud en data-integratie, geen toekomst

Luister nu naar de nieuwste podcast uit de reeks 𝐈𝐧 𝐠𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞𝐤 𝐦𝐞𝐭..! Met de stelling "Zonder cloud en data-integratie, geen toekomst" gaat onze CEO Ben Rinkel het gesprek aan met Uniserver. 

Door onze samenwerking met Uniserver komen wij ook tot zeer interessante gesprekken en topics. Door kennis over en weer te delen met elkaar kom je tot nieuwe inzichten en komen er ook interessante vraagstukken naar boven.

Uniserver is de cloudspecialist en ECS is de Data-integratie specialist, dus het leek ons erg leuk om samen een podcast op te nemen hoe deze 2 werelden elkaar beïnvloeden.


In deze eerste aflevering van de nieuwe reeks 'In gesprek met..' is Ben Rinkel (CEO) van ECS International op bezoek gegaan in de cloud studio van Uniserver. Samen met host Jiska Rodenburg en Klaas van der Zee (Pre-Sales Consultant Uniserver) bespreken zij de stelling: Zonder cloud en data-integratie, geen toekomst.


De podcast is te beluisteren door te klikken op de link hieronder en in deze podcast zullen onder andere de volgende vragen behandeld en beantwoord worden:

  • Is er zonder cloud en data-integratie geen toekomst?
  • Hoe belangrijk is de cloud?
  • Heb je als bedrijf tegenwoordig nog wel bestaansrecht zonder data-integratie?
  • Hoe merken wij als consument deze ontwikkeling?


De Podcast

Luister de podcast door op de deze link te klikken.


Contact

Wilt u volledig voorbereid zijn op een toekomst waarin u veilig, krachtig, snel en effectief communiceert en dat alles goed geïntegreerd en/of via de Cloud gaat? Bij ECS International helpen wij u graag vooruit. Neem dan vandaag nog contact met ons op: +31 229 574331 of via ons contactformulier.