Webinar

FTP scripts vervangen voor Managed File Transfer Webinar

Gebruikt u nog verouderde zelf geschreven scripts om informatie uit te wissen met klanten, partners en andere partijen? Dan is het nu tijd om uw bestandsuitwisseling naar een hoger plan te tillen!

Vervang uw verouderde FTP Scripts voor geautomatiseerde Managed File Transfers

Het is tijd om verder te gaan. Vervang uw overouderde FTP scripts met MFT voor betere beveiliging, automatisering en wees compliant.

Gebruikt u nog verouderde zelf geschreven scripts of manuele handelingen om informatie uit te wissen met klanten, partners en andere partijen? Gebruikt u deze scripts ondanks de hoofdpijn en extra tijd die het vraagt om ze te onderhouden en u zelfs een verhoogd risico loopt op cybersecurity aanvallen? Dan is het nu tijd om uw bestandsuitwisseling naar een hoger plan te tillen! Bekijk onze Webinar hieronder waar onze CEO Ben Rinkel en de technische expert van GoAnywhere, Michael Barford, u zullen laten zien dat het vervangen van uw verouderde scripts en manuele handelingen om data uit te wisselen met uw klant, partners en andere partijen makkelijker is dan u wellicht denkt!

U krijgt ook meteen een introductie tot HelpSystems Technology welke u in staat zal stellen om elke verzending en ontvangts van bestanden veilig, gecentraliseerd en gecontroleerd kan worden volbracht met een web-based, schaalbare oplossing.

Speelt dit ook bij neem dan vandaag nog contact met ons op.

Bekijk de opname hier.