Blog

Waarom wel beginnen met een pilot?

Vandaag de dag is het leven duur en complex, zeker als het aankomt op bedrijfsprocessen. We worden doodgegooid met de ene na de andere ‘next best thing’ maar door kleinere marges is het lastig om investeringen te doen. Een pilot met X4Connect draaien is daarom een verstandig besluit.

Vandaag de dag is het leven duur en complex, zeker als het aankomt op bedrijfsprocessen. We worden doodgegooid met de ene na de andere ‘next best thing’ zoals A.I. (Artificial Intelligence), API’s (Application Programming Interface) of bijvoorbeeld Blockchain.

Allemaal leuk die nieuwe termen, maar hoe passen deze ‘nieuwe technologieën’ in uw organisatie en bent u er klaar voor om hier tijd en moeite in te gaan steken? Wij snappen dat dit erg verwarrend kan zijn en vooral ook erg spannend. In de huidige wereld van steeds snellere ontwikkelingen, inflatie en kleiner wordende marges is het moeilijk om bij te blijven zonder daar, op het eerste oog, grote investeringen voor te moeten doen.


Uitdagingen die u tegen kunt komen

Nieuwe technologieën en ontwikkelingen brengen ook uitdagingen met zich mee. Wellicht bent u toe aan een nieuw CRM/ERP systeem, of moet u juist investeringen in een nieuw communicatie platform omdat uw ftp-oplossing hopeloos achterloopt? Wellicht wordt u verplicht om EDI te doen met een Trading Partner terwijl een andere u probeert over te halen over te stappen naar een connectie d.m.v. API’s? Wellicht heeft u net een ander bedrijf overgenomen en loopt u tegen de uitdagingen aan dat de softwaresystemen verschillen van degene die u zelf al jaren gebruikt?

Deze uitdagingen zullen u misschien zelfs een aantal slapeloze nachten bezorgen, want welke oplossing of dienst moet u eerst afnemen? Welke uitdagingen hebben prioriteit? Dan volgt vaak een marktonderzoek en een productvergelijk waarbij meerdere aanbieders u gaan proberen te overtuigen waarom hun oplossing als eerste geïmplementeerd dient te worden in uw organisatie.


Weinig investeringsmogelijkheden door kleinere marges

Een van de bekendste gezegdes is natuurlijk “je kunt je geld maar 1 keer uitgeven” en door de kleinere marges tegenwoordig is het doen van nieuwe investeringen flink onder druk komen te staan. Wij begrijpen dat als geen ander en zijn daarom ook een nieuwe dienst gaan aanbieden in de vorm van een pilot van ons X4Connect platform tegen een zeer aantrekkelijke vanaf prijs van 1599 euro.


X4Connect?

Ons X4Connect platform brengt mensen en bedrijfssystemen samen door effectieve datatransformatie en snelle, veilige (en geautomatiseerde) uitwisseling van elektronische berichten. Door een pilot te draaien laten wij u zien waar X4Connect u helpt uw uitdagingen aan te gaan en hoe u volledig ontzorgt kunt worden voor toekomstige ontwikkelingen zonder direct een grote investering te moeten doen. Dit scheelt kosten, tijdrovend handmatig werk en u kunt focussen op de groei van uw organisatie.


Voor meer informatie over X4Connect kunt u hier klikken of neem vandaag nog contact met ons op om een pilot in te plannen. Wij horen graag u uitdagingen en gaan deze samen met u aan, nu en in de toekomst.