Blog

ECS is een partner in de Farma Alliantie

De farma alliantie is een netwerk van samenwerkende bedrijven die hoogwaardige diensten en producten leveren aan de farmaceutische sector, de gezondheidszorg en de biotechnologie. Daar draait ECS graag haar steentje aan bij.

Wat is de Farma Alliantie precies?

De Farma Alliantie is in 2022 gestart met het idee om een aantal bedrijven intensiever te kunnen laten samenwerken om de klant nog beter te kunnen helpen. Elke partner deelt dezelfde filosofie waardoor het draagvlak voor deze samenwerking snel was gecreëerd.


De missie

Wat we vaak zien bij grote projecten is dat het nooit direct het totale beeld omvat. Als er een nieuw laboratorium opgebouwd moet worden, wie verzorgt er dan het apparatuur? Welke partij draagt zorg voor de juiste kleding? Welke softwaresystemen zijn nodig om alles draaiend te krijgen en hoe zorgen we er voor dat al deze processen zo efficiënt mogelijk verlopen? Wat doen we met de data die hier gecreëerd wordt? etc

Door eerder in het proces de samenwerking op te zoeken hoeven opdrachtgevers minder tijd te steken in inkooptrajecten. Daardoor worden doorlooptijden en communicatielijnen korter. Hiermee kunnen wij samen met de andere partners de volledige oplossing bieden bij een project in de Farma industrie.

Ons ultieme doel: kostenbesparing!


Er is altijd een expert!

Het Farma Alliantie netwerk bestaat uit gespecialiseerde bedrijven uit elk denkbaar vakgebied. Er is altijd een expert voor u beschikbaar en als Data Integratie specialist wilde wij ons hier graag aan verbinden.

Het huidige netwerk heeft experts op het gebied van:

  • Data integratie
  • Temperatuurbewaking
  • Farma luchtvracht
  • Laboratorium inrichting
  • Gasdetectie & distributie
  • Consultancy
  • Geclassificeerde gebouwen
  • Laboratorium apparatuur
  • GDP transport en opslag
  • Opslag gevaarlijke stoffen


Waarom ECS?

Wij geloven dat elke organisatie moet in staat zijn om alle essentiële interne en externe applicaties naadloos te laten communiceren binnen de gehele keten. Het is onze missie om organisaties in staat te stellen dit gehele proces naadloos te laten verlopen en adaptief te zijn voor toekomstige innovaties. Wij helpen onze klanten om snel en veilig data uit te wisselen. Zo vergroten we hun concurrentiekracht. Sinds 1999 hebben we al meer dan duizend succesvolle implementaties op onze naam staan, onder meer in farmacie, transport en logistiek, retail en groothandel.

Onze Business Developer Patrick Spruit heeft ook antwoord gegeven op de vraag waarom ECS zich graag toevoegde aan de Farma Alliantie:

“Wij geloven dat je vanuit je eigen organisatie unieke waarde kunt toevoegen en dat je door samen te werken met complementaire, gelijkgestemde bedrijven dat effect maximaliseert.”


Conclusie

Of u nu vragen heeft over Gezondheidszorg, Biotechnologie, Data Integratie/transformatie/communicatie of iets anders in de Farmaceutische industrie bij de Farma Alliantie hebben wij het antwoord. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de nieuwe website van de Farma Alliantie. Als u meer wilt weten over onze ervaring in de farmaceutische industrie kunt u terecht op onze eigen website of onze succesverhalen bekijken bij de referenties. Ons X4Connect platform is bij uitstek geschikt voor elke uitdaging u zou staan en hebben wij ook al meer dan 170 partijen in de Farma op aangesloten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bel naar 0229-574331.