Blog

Overwin de twee grootste obstakels van een digitale transformatie met deze simpele oplossingen

Tegen welke obstakels loopt uw bedrijf aan bij de digitale transformatie? Wij geloven er in dat het identificeren van problemen één ding is, maar oplossingen ervoor vinden nog belangrijker is. Daarom geven wij u graag onze visie op twee van de obstakels en bieden wij een oplossing voor beide.

Tegen welke obstakels loopt uw bedrijf aan bij de digitale transformatie? Uit een recent onderzoek van Avanade blijkt dat over de hele wereld bedrijven moeite hebben met zeker één van vier grote obstakels die een digitale transformatie in de weg staan. Wij geloven er in dat het identificeren van problemen één ding is, maar oplossingen ervoor vinden nog belangrijker is. Daarom geven wij u graag onze visie op twee van de obstakels en bieden wij een oplossing voor beide.


Obstakel 1:

Het vinden en trainen van personeel die de juiste kennis en vaardigheden heeft om uw digitale transformatie makkelijk te laten verlopen

Elke specialistische baan vereist specialistisch personeel. Maar veel bedrijven die niet IT-gefocust zijn, hebben geen idee waar ze moeten beginnen om het juiste personeel te vinden. Voor middelgrote en grote bedrijven is vaak zelfs een heel team nodig, en niet alleen één of twee mensen die tijdelijk aan een team worden toegevoegd. Want een digitale transformatie is een proces dat vanaf nu voor elk bedrijf zal blijven doorgaan.


Onze oplossing:

Als u het vinden van gekwalificeerd personeel als een obstakel ziet, dan is outsourcing de meest eenvoudige manier om dit te overwinnen. Bedrijven in de transport en logistiek, maar ook in de zorg en zelfs overheid gerelateerde bedrijven, nemen een gecertificeerde IT-partner met uitgebreide kennis en ervaring in de armen, om uw bedrijf op weg te helpen bij uw digitale transformatie. Outsourcen naar ECS International geeft u direct toegang tot een scala aan oplossingen, producten, cloud- en professionele diensten en ondersteuning, die het volledige transformatieproces makkelijk maken.


Obstakel 2:

Investeren in nieuwe technologieën en innovaties, zonder dat u het risico loopt uw huidige data te verliezen


De technologie die vandaag op de markt is, kan overweldigend zijn voor sommige organisaties. Want hoe weet u nu welke software bij uw bedrijf past? En hoe kunt u de technologie upgraden, zonder dat u uw huidige data kwijtraakt? De meeste bedrijven draaien namelijk honderden verschillende applicaties in de dagelijkse bedrijfsvoering en al deze applicaties bij elkaar krijgen is zonder twijfel een ontmoedigende taak voor IT-managers. Digitale oplossingen vragen vaak grote investeringen en zonder de juiste installatie kan het meer problemen dan voordelen opleveren.


Onze oplossing:

De angst om een foute beslissing te nemen over welke nieuwe technologie u moet aanschaffen en hoe u dat moet integreren met uw huidige systemen, kan afremmend werken. De simpelste oplossing om dit te overkomen, is door het vinden van een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in integratie technologie. Zo voorkomt u dat uw datastromen een digitale spaghetti worden en kunt u zich volledig richten op uw core business.


Houden deze obstakels u tegen om uw digitale transformatie te voltooien? Dan is de eenvoudigste oplossing om een team van experts te vinden die u helpt bij deze obstakels en de transformatie op gang krijgt. Een partner die ervaring heeft met bedrijfsintegratie in elke sector en verschillende oplossingen in de cloud, on premise of in hybride vorm aanbiedt voor een obstakelvrije weg in de digitale transformatie. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.