Nieuws

ECS breidt haar Data Integration team uit met Anton Ras

We zijn verheugd Anton Ras te mogen verwelkomen in ons team in de rol van Data Integration Specialist om ons te focussen op het laten groeien van ECS en het helpen van onze klanten om een ​​hoger niveau te bereiken door middel van Data Integratie.

ECS verwelkomt Anton Ras als data-integratiespecialist

Het doet ons een groot genoegen u voor te stellen aan Anton Ras die bij ECS is komen werken als Data Integration Specialist. Met zijn hulp is ons doel om onze capaciteit te vergroten, te groeien op de Europese markt en onze klanten te helpen een nog hoger niveau te bereiken door middel van Data Integratie optimalisatie. Anton brengt ervaring en vooral enthousiasme aan tafel die goed past bij de rest van ons team en samen gaan we onze doelen bereiken.


Over Anton RasS

"De naam is Ras, Anton Ras, een Zuid-Afrikaanse programmeur met een licentie om te coderen en blijkbaar een James Bond-fan. Mijn reis met ECS begon in januari 2022 toen ze contact met me opnamen. Na het eerste interview met ECS kreeg ik een goed beeld van wat ECS doet en hoe hun processen werken. Ik wist gewoon dat ik daar moest zijn om alle nieuwe technologieën te leren die ze hebben en de klanten aanbieden.

Toen ik officieel voor ECS begon te werken, was ik erg enthousiast. Iedereen in het bedrijf zorgde ervoor dat ik me welkom voelde, hielp me bij elke stap en gaf me een warm welkom toen ik in Nederland landde. Veel mensen hebben me gevraagd waarom je de grote stap hebt gezet? Ben je niet bang dat het niet gaat lukken met het bedrijf? Mijn antwoord op die vraag is: als een bedrijf elke klant met respect behandelt en naar hen luistert, een sterkere relatie met hen wil opbouwen en hen niet alleen als cijfers behandelt, zegt dat dan niet veel over een bedrijf? Mijn collega's doen er alles aan om me te helpen en al mijn vragen te beantwoorden, hoe raar ze ook zijn.

ECS heeft veel oplossingen voor klanten in de wereld van data-integratie, transformatie en veilige communicatie. Ze zijn in staat om oplossingen te bouwen en deze snel te testen voordat ze worden geïmplementeerd. Wat ik graag ter tafel wil brengen, is precies dat. Bouw een relatie op met klanten als Data Integrations Specialist. Hen helpen om snel en betrouwbaar de beste oplossing te vinden voor elke data-integratie, transformatie of data communicatie. Ik kan veel leren van ECS en ik kijk er naar uit om dit te doen en voor hen te werken in de toekomst die komen gaat."


Over ECS

ECS International is dé expert op het gebied van Enterprise Application Integration en het veilig uitwisselen van data. We bouwen sterke en veilige integraties tussen applicaties, helpen onze klanten efficiënter te werken, verbeteren hun service en de snelheid waarmee ze zaken kunnen doen met hun eigen klanten, leveranciers en zakenpartners.

ECS International is niet alleen een technologie leverancier, onze consultants hebben ook diepgaande kennis van Data Integratie processen, applicaties en EDI/XML implementaties. Met deze kennis zijn wij in staat om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren door middel van technologie. Wij denken in oplossingen, niet in uitdagingen en leveren altijd wat we beloven.