Nieuws

ECS aanwezig op Digital Transformation Week Europe 2021

Op 23 en 24 november vindt de Digital Transformation Week Europe 2021 plaats in de Rai Amsterdam en ECS International is er bij! Het evenement bestaat uit inhoud op het hoogste niveau en discussies leading companies die het ecosysteem van digitale transformatie verkennen. 

ECS aanwezig op Digital Transformation Week Europe 2021

Op 23 en 24 november vindt de Digital Transformation Week Europe 2021 plaats in de Rai Amsterdam en ECS International is er bij!

Het evenement bestaat uit inhoud op het hoogste niveau en discussies leading companies die het ecosysteem van digitale transformatie verkennen.

Digital Transformation Week Europe is niet weer een praatcafé voor digitale transformatie, maar een forum op hoog niveau voor besluitvormers op ondernemingsniveau die nieuwe technologieën en strategische benaderingen willen verkennen en evalueren om innovatie in hun bedrijf te stimuleren.

Dit evenement is bedoeld voor digitale en IT-leiders die verandering en innovatie binnen hun organisaties stimuleren en die willen leren van collega's die de digitale transformatie versnellen.


Onze specialiteit

Om echte digitale transformatie te bereiken dient van data informatie gemaakt te worden. Dit klinkt wellicht eenvoudig, maar hoe krijgt u alle data nu op de juiste plek? Hier komt ECS om de hoek kijken aangezien wij sinds 1999 al meer dan 1000 implementaties hebben voltooid op het gebied van digitale transformatie, communicatie en data integratie. Door de juiste data integratie oplossingen toe te passen in uw eigen ecosysteem kunnen wij er voor zorgen dat alle data op de juiste plek terecht komt en dan ook nog in het juiste formaat zodat alle gekoppelde machines deze informatie kunnen lezen.


Wij zien u graag op onze stand

Wilt u meer weten hoe ECS uw organisatie kan assisteren in de digitale transformatie van alle processen? Dan ontvangen wij u graag op standnummer 453 om dieper in uw vraagstuk(ken) te duiken samen met onze specialisten. Of dit nu gaat om het verplaatsen van data, het verbeteren van de (veilige) communicatie intern & extern met Trading Partners of het koppelen van alle interne applicaties, wij geven u graag passend advies. Verkrijg hier uw gratis ticket.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze resource pagina of neem direct contact met ons op.