Nieuws

2022, wat was het een bewogen jaar... Tijd voor een terugblik, maar we kijken vooral vooruit!

Wat is ons bij gebleven, waar zijn we trots op geweest in 2022 en wat zijn onze plannen voor 2023?

2022, wat was het een bewogen jaar... Tijd voor een terugblik, maar we kijken vooral vooruit!


Wie had gedacht dat na COVID-19 de wereld in greep gehouden ging worden door een oorlog? 2021 was het jaar van creativiteit en flexibiliteit omdat we hybride werken en het woord thuiskantoor 'gewoon' werd. In 2022 was vooral het jaar van overtuiging en het ondersteunen van onze bestaande en nieuwe klanten. Omdat alles in de wereld duurder begon te worden hebben wij vooral ook gezocht naar manieren hoe wij onze klanten konden ondersteunen in het automatiseren van verschillende processen waardoor geld bespaard kon worden. Ons streven voor 2022 was dan ook het leven van onze klanten te vergemakkelijken en vooral ook te ontzorgen.


Wij kunnen dan ook vertellen dat we trots zijn op de resultaten die behaald zijn afgelopen jaar ondanks alle obstakels die wij (en de hele wereld) zijn tegengekomen. Ons streven naar een hoge klantentevredenheid is wederom behaald, hebben wij mooie projecten afgerond en een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. Daarnaast hebben wij ons team afgelopen jaar kunnen versterken, zijn wij nieuwe partnerships aangegaan die ons perfect ondersteunen en zien wij 2023 dus met frisse energie tegemoet!


2022 was ook het jaar dat we langzaam weer bij onze klanten en prospects op bezoek konden gaan, waardoor wij onze kracht van klantcontact en support naar een nog hoger niveau hebben gebracht. Dit konden wij ook nog eens onderstrepen door onze ISO 27001 certificering die wij met trots uiten. Mede door deze certificering kunnen wij de buitenwereld laten zien alle risico’s op het gebied van informatiebeveiliging onder controle te hebben. 


Voor 2023 is onze missie dan ook om onze klantrelaties nog verder te verbeteren en ECS te laten groeien. We gaan geen uitdaging uit de weg en we willen iedereen laten zien dat ECS de partner is als het gaat om Data Communicatie, Transformatie en Integratie. We gaan niet meer alleen spullen en diensten leveren om een gaatje in de dam te dichten (lees uitdaging), maar gaan wij samen met u en andere klanten dieper kijken en opzoek naar de oorzaak van die uitdaging(en). Wij zullen als adviseur gaan optreden waarbij onze mensen het verschil voor u zullen gaan maken!


Door de samenwerking die wij hebben met onze partners Boomi, Cleo, Flame en GoAnywhere zien wij de toekomst zonnig tegemoet. Hiermee hebben wij nog meer oplossingen tot onze beschikking die wij kunnen aanbieden op een presenteerblaadje. Onze mentaliteit zal daarbij nooit veranderen. De klant staat centraal en wij willen groot worden door klein te blijven. Schuw daarom dan ook nooit om de telefoon op te pakken en ons te benaderen. Wij zullen ook in 2023 weer volledig voor u klaar staan!


Voor nu rest ons niets anders dan u en uw naasten een gelukkig en voorspoedig 2023 te wensen. Wij bedanken u dan ook voor het getoonde vertrouwen in ECS in 2022 en wij hopen samen met u in 2023 verder te kunnen groeien.