Nieuws

2021, wat was het een bewogen jaar... Tijd voor een terugblik, maar we kijken vooral vooruit!

Wat is ons bij gebleven, waar zijn we trots op geweest in 2021 en wat zijn onze plannen voor 2022?

2021, wat was het een bewogen jaar... Tijd voor een terugblik, maar we kijken vooral vooruit!


Wie had ooit kunnen bedenken dat een virus de wereld zo in zijn greep kon houden. Als organisatie moesten we vooral creatief en flexibel zijn om uw organisatie te blijven ondersteunen. Het was ook voor ons het jaar dat we hybride werken zijn gaan omarmen en het woord thuiskantoor meerdere malen is gevallen (en in enkele gevallen is gecreëerd). Werken op kantoor, onderweg of thuis; voor onze klanten hebben wij alles over!


Wij kunnen dan ook vertellen dat we trots zijn op de resultaten die behaald zijn afgelopen jaar ondanks alle obstakels die wij zijn tegengekomen. Ons streven naar een hoge klantentevredenheid is wederom behaald, hebben wij mooie projecten afgerond en een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. Daarnaast hebben wij ons team afgelopen jaar kunnen versterken en zien wij 2022 dus met frisse energie tegemoet!


Ondanks dat we niet bij onze klanten op bezoek konden gaan was het voor ons evengoed een jaar dat wij meer in gesprek zijn gekomen met onze klanten. We hebben op kantoor flink wat Teams/Zoom/Teamviewer sessies georganiseerd en daar hebben wij veel van kunnen leren. Onze visie ging op de schop, de koers werd aangepast en hebben wij als ECS een nog duidelijker beeld voor ogen hoe wij onze diensten en producten naar een nog hoger niveau kunnen tillen.


Voor 2022 is onze missie dan ook om het leven van onze klanten te vergemakkelijken en ze vooral te ontzorgen. We gaan niet meer alleen spullen en diensten leveren om een gaatje in de dam te dichten (lees uitdaging), maar gaan wij samen met u en andere klanten dieper kijken en opzoek naar de oorzaak van die uitdaging(en). Wij zullen als adviseur gaan optreden waarbij onze mensen het verschil voor u zullen gaan maken!


Door de samenwerking die wij zijn aangegaan met Boomi en GoAnywhere zien wij de toekomst nog zonniger tegemoet. Hiermee hebben wij nog meer oplossingen tot onze beschikking die wij kunnen aanbieden op een presenteerblaadje. Onze mentaliteit zal daarbij nooit veranderen. De klant staat centraal en wij willen groot worden door klein te blijven. Schuw daarom dan ook nooit om de telefoon op te pakken en ons te benaderen. Wij zullen ook in 2022 weer volledig voor u klaar staan!


Voor nu rest ons niets anders dan u en uw naasten een gelukkig en voorspoedig 2022 te wensen. Wij bedanken u dan ook voor het getoonde vertrouwen in ECS in 2021 en wij hopen samen met u in 2022 verder te kunnen groeien.