Data integratie services

data integratie servicesDe data integratie services van ECS International helpen bedrijven hun bedrijfsapplicaties te koppelen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en optimaal resultaat uit hun data te halen.

Uw voordelen: efficiëntere bedrijfsvoering, grip op de verschillende (cloud-)systemen en de mogelijkheid om nieuwe applicaties en integraties sneller en goedkoper te implementeren. Onze data integratie services worden verzorgd door specialisten met ruim 20 jaar ervaring en gedegen kennis van de meeste communicatieprotocollen en -standaarden.

Het koppelen in elke gewenst standaard realiseren wij door datatransformatie tussen ERP/WMC en ex- of interne systemen. Hierdoor kan de koppeling en uitwisseling van berichten die uw trading partner vraagt in elke format gerealiseerd worden: EDI naar XML, EDI naar ERP, EDI naar/van Excel en nog vele andere formats.

Wij werken, afhankelijk van de complexiteit van het project, op locatie of remote. Naast data integratie services leveren wij adviseurs, projectmanagers en programmeurs binnen data integratie projecten.