X.400 netwerk services

X.400 netwerk services is een uitgebreid communicatienetwerk waar onder meer tweederde van de ‘Fortune 500’ bedrijven gebruik van maakt. Via dit netwerk heeft uw bedrijf toegang tot en is uw bedrijf bereikbaar voor vele potentiële klanten en leveranciers. Steeds meer bedrijven eisen het elektronisch aanleveren van orders en facturen. Met X.400 netwerk services haalt u daarvoor snel en gemakkelijk de mogelijkheden in huis.

X.400 netwerk services

Met alle opties om u aan te sluiten bij zogenaamde ‘Value Added Networks’ (VANs) en de diverse mogelijkheden om berichten met uw partners uit te wisselen, is soms door de bomen het bos niet meer te zien. ECS International kan u helpen met het maken van de juiste keuzes en het opzetten van uw infrastructuur. Als partner van X.400 netwerk services kunnen we u op basis van 16 jaar ervaring in elektronisch zaken doende juiste adviezen geven.

Neem contact op met ECS International voor directe toegang tot onze kennis en ervaring. Zo kan u zich blijven inzetten voor uw bedrijf. Wij zorgen dat u een X.400 connectie krijgt naar uw klanten en leveranciers.