Secure File Sharing

Vandaag de dag delen medewerkers allerlei types en formaten bestanden met collega’s, klanten, partners en leveranciers. In de praktijk blijkt daarbij dat veel confidentiële informatie zoals offertes, contracten, financiële en klantgegevens wordt gedeeld via onbeveiligde e-mail en cloud services.

Zo lang informatie wordt gedeeld binnen de organisatie zelf is deze meestal goed beveiligd aangezien de meeste bedrijven hun IT omgeving afdoende hebben beschermd met onder andere firewalls en virusscanners.

Secure file sharing

Data in gevaar
Informatie die zonder additionele maatregelen over het internet wordt verstuurd is onbeveiligd en kan worden onderschept of aangepast zonder dat de verzender of ontvanger dit weten. Niet alleen e-mail, maar ook publieke cloud services zoals Dropbox en WeTransfer bieden geen afdoende bescherming in de standaard variant die meestal wordt gebruikt.

Doelstelling: gebruiksgemak en veiligheid
Uiteindelijk is het doel dat medewerkers snel en efficiënt samen kunnen werken, zonder in te leveren op de veiligheid en integriteit van uw informatie – niet alleen intern, maar ook met externe partijen zoals klanten en leveranciers. Toekomstgerichte organisaties voorzien hun teams van de tools die een combinatie bieden van flexibiliteit, controle over bedrijfsgegevens, het voorkomen van dataverlies en voorkomen van security incidenten.

Secure File Sharing oplossingen
Stelt u zich eens voor: een secure file sharing oplossing waarmee u controle houdt over uw data en die naadloos integreert met uw applicatie integratie en B2B file gateway oplossingen voor een geïntegreerde data strategie. ECS International levert oplossingen voor een gemakkelijke en veilige uitwisseling van alle file typen en groottes:

Cleo Trust: de meest betrouwbare en veilige manier om business data via e-mail te delen.

Cleo Unify: de eenvoudigste manier om business data en files veilig te delen.