Wilt u meer informatie over "Managed File Transfer"? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Informatie
aanvragen

Managed File Transfer

De hoeveelheden data die zowel binnen als buiten de corporate firewall worden gedeeld, zijn in de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Tegelijkertijd is mede dankzij deze data explosie de noodzaak voor meer privacy, controle en governance sterk toegenomen. Het managen (Managed File Transfer) en beveiligen van een steeds groeiende hoeveelheid informatie wordt een steeds grotere uitdaging voor organisaties die zich niet aanpassen.

De gemakkelijkere manier om data te transporteren

Managed File Transfer, vaak afgekort tot MFT, is de naam voor een software of service die de veilige transmissie van de ene computer naar de andere over een netwerk, vaak het internet, verzorgt. MFT software wordt meer en meer gebruikt door zowel grootzakelijke als MKB organisaties als een veilig alternatief voor ad-hoc file transfer protocollen zoals FTP.Managed File Transfer

MFT versus FTP

Enkelvoudige file transfer oplossingen zoals FTP zijn kostbaar om te onderhouden en kunnen eenvoudigweg niet de veilige data transfer mogelijkheden van moderne B2B integratie software bieden. Met FTP verbindingen wordt zelfs de meest basale compliance en governance vrijwel onmogelijk.

Features

Managed File Transfer oplossingen zijn beschikbaar als on-premise software, software-as-a-service (“SaaS”) en uit de cloud. Sommige oplossingen zijn specifiek ontwikkeld voor enterprise gebruik met grote aantallen verbindingen met trading partners en grote data volumes. Andere oplossingen richten zich op kleinere, ‘one to one’ of ‘one to multiple’ communicatie netwerken.

Alle Managed File Transfer oplossingen bieden dezelfde basis features: rapportages (bijvoorbeeld notificaties van succesvolle file transfers), tracking, audit mogelijkheden, globaal inzicht, automatisering van file transfer gerelateerde acties en processen, end-to-end security en performance metrics/monitoring. MFT providers en leveranciers leveren daarnaast telkens meer geavanceerde tools om de verbindingen met nieuwe trading partners te managen, met als gevolg een sterk verbeterde IT efficiency.

Managed File Transfer

ECS International is expert op het gebied van Managed File Transfer oplossingen. We kunnen u adviseren over de implementatie van MFT om uw samenwerking en communicatie met trading partners te stroomlijnen, maar ook een brede range van Managed File Transfer oplossingen voor u implementeren:

Cleo Harmony, de enterprise data integratie oplossing incl. dashboard.

Cleo VLTrader, de managed file transfer oplossing voor al uw verbindingen.

Cleo Lexicom, eenvoudige en veilige client versie managed file transfer

Cleo Jetsonic, high-speed file transfer software.

Flame FMS, een ‘stand alone’ high performance AS4/EBMS messaging oplossing.

Flame light client & API, de krachtige AS4 compliant light client.