iSHARE implementatie

ECS International is implementatiepartner van iSHARE, een afsprakenstelsel voor identificatie, authenticatie en autorisatie binnen de logistieke sector. iSHARE maakt het mogelijk dat iedereen met iedereen logistieke data kan delen, ook met tot dusver onbekenden. Simpel en gecontroleerd, want de data eigenaar beslist wie toegang heeft tot welke data en op welke manier.

iSHARE en ECS International

Met iSHARE hebben organisaties toegang tot een netwerk van partijen die elkaar vertrouwen. Met de oplossingen en services van ECS kunnen zij vervolgens daadwerkelijk veilig, snel en gecontroleerd data met deze partijen uitwisselen.

Samen lossen we de belangrijkste belemmeringen op voor het delen van data:

  • Kostbare en tijdrovende integraties door toenemend aantal deeloplossingen
  • Gebrek aan vertrouwen

End to end oplossing voor snelle, veilige data uitwisseling

iSHARE zorgt voor de identificatie, authenticatie en autorisatie van betrouwbare partners. Maar om daadwerkelijk data te kunnen uitwisselen en de maximale voordelen te behalen, is meer nodig. ECS International ondersteunt organisaties die iSHARE in gebruik nemen met de veilige data uitwisseling en data integratie tussen al hun handels partners en hun interne (ERP/WMS/TMS) en/of cloud applicaties. Hierdoor kunt u snel en veilig elektronisch communiceren zowel met iSHARE partners, als met partijen die (nog) geen iSHARE partner zijn.

Voordelen

  • Meer standaardisatie dus minder 1 op 1 koppelingen
  • Snellere onboarding van trading partners
  • Koppelingen met zowel iSHARE partners als bedrijven die (nog) geen iSHARE partner zijn
  • Volledige controle over wie waar en wanneer toegang heeft tot welke data
  • Compliant met wet- en regelgeving
  • Gedetailleerd inzicht in en controle over alle datastromen binnen en buiten de organisatie

Concrete oplossingen

iSHARE vormt een perfect verlengstuk van onze dienstverlening en oplossingen. Wij zorgen voor een naadloze integratie van iSHARE binnen een bedrijfsbrede informatie uitwisseling architectuur op basis van:

  • X4Connect, onze outsourced service voor veilige data integratie en elektronische documentuitwisseling die voldoet aan de behoeften van (internationale) bedrijven voor snelle, veilige en kostenbesparende uitwisseling van elektronische gegevens.
  • Een on premises Enterprise Data Integratie oplossing voor B2B, cloud, big data en applicatie integratie. Een totaaloplossing met onder andere Managed File Transfer, EDI, high-speed data transfer, data transformatie en data pipelines.

Meer weten?

ECS International heeft jarenlange ervaring met veilige data uitwisseling en data integratie. Wilt u weten hoe u iSHARE succesvol kunt inzetten voor digitale communicatie met uw trading partners? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.