High-speed data transfer

Bedrijven draaien op data en nu telkens meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd is er meer en meer data die in beweging moet blijven. Daarnaast worden de te versturen bestanden telkens groter. Echter bij de meeste bedrijven biedt de infrastructuur waarmee bestanden intern en extern – bijvoorbeeld met partners, klanten en leveranciers – worden gedeeld, onvoldoende snelheid en betrouwbaarheid. De oplossing: high-speed data transfer.

High-speed data transfer
Snellere bestandsoverdracht
Veel organisaties maken nog gebruik van traditionele protocollen over trage netwerken, of gebruiken fysieke opslagmedia voor het transport van grote hoeveelheden data. Met de sterk groeiende hoeveelheden data die moeten worden gedeeld tussen klanten, leveranciers en interne systemen wordt de behoefte aan een high-speed data transfer oplossing telkens groter.

High-speed data transfer oplossing
Zoekt u naar manieren om snelheidsbeperkingen te minimaliseren, de levering van verstuurde data te kunnen garanderen en SSL security op de verstuurde data toe te passen? Maak dan kennis met Cleo Jetsonic, de high-speed data transfer oplossing.