Enterprise Data Integratie

Applicatieconnectoren

Standaard voorgeconfigureerde applicatieconnectoren voor veelgebruikte cloud toepassingen en platforms waaronder PayPal, Shopify, Salesforce, AWS, SAP, Hadoop en Cloudera, maken een nog snellere, eenvoudigere en probleemloze integratie mogelijk.

Application connectors

Belangrijkste voordelen

  • Snel en eenvoudig integraties ontwikkelen met een gebruiksvriendelijke wizard.
  • Toegang tot de volledige XSD (XML Schema Definition) van de applicatie voor eenvoudige bedrijfsspecifieke aanpassingen
  • Vereenvoudigd applicatiebeheer via geautomatiseerde refreshes, die zorgen voor naadloos bijgewerkte objecten en metadata.
  • Bekijk real time gegevensuitwisselingen met aanpasbare dashboards en geautomatiseerde rapportages.

Moderne applicatie-integratie

Zorg voor snelle verbinding en consolidatie van integratieprocessen en gegevens in uw hele bedrijf. Moderne integratie vereist een breed scale connectoren voor integratieplatforms voor uiteenlopende integratiebehoeften. Onze oplossingen bieden een groot aantal connectoren voor enterprise / on-premise, SaaS / cloud en B2B / EDI-integratie.

Snellere applicatie-integratie

ECS International vereenvoudigt de onboarding en integratie van nieuwe connectoren door een groot aantal adapters, API’s en wizards waarmee u eenvoudig end-to-end integraties tussen interne en partnersystemen kunt bouwen en beheren. Met betrouwbare connectiviteit op basis van een breed scala aan veilige communicatieprotocollen, datatransformatiemogelijkheden en geautomatiseerde integratiefunctionaliteit bieden we ook een zelfbedieningsportal met API-ondersteuning voor naadloze gegevensuitwisseling met klanten, partners en leveranciers.

Enterprise integratie

Ons Enterprise Data Integratie platform biedt intuïtieve connectoren die zeer complexe gegevensmodellen kunnen beheren, waardoor een eenvoudigere en completere integratie van bedrijfskritieke applicaties, data en handelspartners mogelijk wordt.

Meer weten?

Neem contact met ons op om uw integratie-uitdagingen te bespreken en de manier waarop we u kunnen helpen deze op te lossen.