Data integratie

Data integratie omvat het combineren van data uit verschillende heterogene bronnen om gebruikers een ‘single view’ op deze gecombineerde data te kunnen geven. Data integratie neemt aan belang toe in een aantal uiteenlopende situaties, bijvoorbeeld wanneer twee organisaties hun business data willen uitwisselen of databases combineren. Er komt telkens meer vraag naar data integratie nu de hoeveelheden data en noodzaak om die data te delen sterk groeit.

Data integratie

Any-to-any data transformatie

Effectieve data transformatie stelt organisaties in staat data uit te wisselen tussen meerdere systemen, waardoor zij naadloos kunnen integreren met interne en externe partners. Hiermee kan data van elk formaat naar elk ander gewenst formaat worden getransformeerd terwijl vertragingen en de kans op fouten worden gereduceerd.

 

“Up to 70% percent of data integration tasks are hand-coded by users that eschew the use of data integration tools.”

(Source: Bloor Research)

 

Een systeem, een investering

Integreer al uw bestaande applicaties, data en externe interfaces met een enkel systeem. Hierdoor lost u een breed scala integratie vraagstukken op met een enkele investering. Met zo’n systeem bent u in staat integraties sneller te realiseren zonder programmeerwerk. Het verkort de implementatietijd en verlaagt de kosten van de vervanging en upgrade van applicaties. En het geeft antwoord op alle enterprise integratie vraagstukken inclusief B2B, MFT, A2A, EAI, API’s, file sharing, cloud en big data integration.

Voordelen

De belangrijkste voordelen van een geavanceerde data integratie oplossing:
– snellere dataverplaatsing en integratie zorgen voor meer efficiency en flexibiliteit;
– veilige, betrouwbare en gecontroleerde dataverplaatsing;
– sneller en beter inzicht door een 360 graden blik op uw data;
– beter geïnformeerde beslissingen op basis van inzicht uit de juiste data op het juiste moment.

Data integratie oplossingen

Verspil niet langer tijd met het integreren van meerdere integratie oplossingen en stap over op een enkel platform voor al uw data integratie vraagstukken. Neem contact met ons op voor advies over de manier waarop de Cleo Integration Suite uw data integratie behoefte kan invullen.

 Onze klanten

Kyzen Global
Integration Experts
Indra
HighJump
Impact
Rozis
MultiDataSoft
GNS
EnableU