Data integratie

Data integratie omvat het combineren van data uit verschillende heterogene bronnen om gebruikers een ‘single view’ op deze gecombineerde data te kunnen geven. Data integratie neemt aan belang toe in een aantal uiteenlopende situaties, bijvoorbeeld wanneer twee organisaties hun business data willen uitwisselen of databases combineren. Er komt telkens meer vraag naar data integratie nu de hoeveelheden data en noodzaak om die data te delen sterk groeit.

Data integratie

Voordelen

De belangrijkste voordelen van een geavanceerde data integratie oplossing:
– snellere dataverplaatsing en integratie zorgen voor meer efficiency en flexibiliteit;
– veilige, betrouwbare en gecontroleerde dataverplaatsing;
– sneller en beter inzicht door een 360 graden blik op uw data;
– beter geïnformeerde beslissingen op basis van inzicht uit de juiste data op het juiste moment.

 

“Up to 70% percent of data integration tasks are hand-coded
by users that eschew the use of data integration tools.”

(Source: Bloor Research)

Any-to-any data transformatie

Effectieve data transformatie stelt organisaties in staat data uit te wisselen tussen meerdere systemen, waardoor zij naadloos kunnen integreren met interne en externe partners. Hiermee kan data van elk formaat naar elk ander gewenst formaat worden getransformeerd terwijl vertragingen en de kans op fouten worden gereduceerd.

Een systeem, een investering

Integreer al uw bestaande applicaties, data en externe interfaces met een enkel systeem. Hierdoor lost u een breed scala integratie vraagstukken op met een enkele investering. Met zo’n systeem bent u in staat integraties sneller te realiseren zonder programmeerwerk. Het verkort de implementatietijd en verlaagt de kosten van de vervanging en upgrade van applicaties. En het geeft antwoord op alle enterprise integratie vraagstukken inclusief B2B, MFT, A2A, EAI, API’s, file sharing, cloud en big data integratie.

Data pipelines

Data pipelines stellen u in staat (big) data sneller te verplaatsen binnen uw IT-omgeving en de cloud om klantrelaties te verbeteren en business analyses te versnellen. Data Pipelines, voorheen bekend als Cleo Big Data Connectors, stellen u in staat om snel connecties te bouwen om de integratie te consolideren voor transformatie, orkestratie en beveiligd transport van alle data uitwisselingen. Data pipelines bieden volledige controle, veiligheid en flexibiliteit; uw bedrijfskritische data kunnen worden opgeslagen en uitgewisseld binnen de firewall terwijl de orkestratie en data transfer kunnen worden aangestuurd vanuit de cloud.

Standaard applicatie connectors

Standaard, voor geconfigureerde applicatie connectors voor veelgebruikte cloud applicaties en platformen zorgen voor nog snellere, gemakkelijkere en probleemloze integratie. Op dit moment worden onder andere PayPal, Shopify, Etsy, Salesforce, Amazon Web Services, SAP, Hadoop en Cloudera ondersteund en er is nog een groot aantal in ontwikkeling.

Data integratie oplossingen

Verspil niet langer tijd met het integreren van meerdere integratie oplossingen en stap over op een enkel platform voor al uw data integratie vraagstukken. Neem contact met ons op voor advies over de manier waarop de Cleo Integration Cloud uw data integratie behoefte kan invullen.