Jeroen Kerkhof (Zeker Zakelijk) over ECS International

Zeker Zakelijk is de professionele specialist in verzekeringen voor MKB ondernemers. Sinds kort is Zeker Zakelijk de nieuwe tussenpersoon voor de verzekeringen van ECS International. Jeroen Kerkhof is een van de oprichters en we vroegen hem hoe hij de gesprekken met het management van ECS heeft ervaren.

“Verantwoordelijkheidsgevoel naar het personeel.”

“Er is me een aantal dingen opgevallen tijdens onze gesprekken. In tegenstelling tot veel andere werkgevers en ondernemers denken jullie actief mee over lange termijn gevolgen van de vraagstukken die jullie nu tegen komen. Jullie kijken niet alleen naar de kostentechnische aspecten, maar nemen ook een stukje verantwoordelijkheid naar het personeel.

Jullie durven op de stoel van de werknemer te zitten en vanuit zijn perspectief te bekijken hoe jullie bijvoorbeeld kunnen bijdragen aan een stukje financiële rust door middel van een oudedagsvoorziening of een extra voorziening bij arbeidsongeschiktheid. Daarnaast durven jullie kritisch te kijken of een beslissing past bij jullie organisatie.

Wat ik tevens leuk vind om te zien is dat jullie je actief inzetten om branche brede problemen op te lossen. Jullie kijken verder dan alleen jullie eigen onderneming en proberen hierbij ook mogelijke problemen voor de toekomst op te lossen, vooral als het gaat om kennis en het verkleinen van de brug tussen theorie en praktijk. Met jullie gedrevenheid en betrokkenheid geloof ik zeker dat jullie hierin ook branchegenoten zullen kunnen motiveren hun steentje bij te dragen.”

Meer informatie over Zeker Zakelijke vindt u op deze website.

Zeker Zakelijk