Hoe u de Cloud en de concurrentie met geïntegreerde B2B oplossingen kunt veroveren

ECS-How-to-Conquer-the-Cloud

Zoals u heeft kunnen lezen in de vorige twee blogs, kunnen we niet genoeg benadrukken hoe Data integratie en uw Cloudapplicaties onlosmakelijk verbonden zijn met succesvolle bedrijfsvoering. Als uw partner in data integratie houden wij u graag op de hoogte van de beste oplossingen die voor uw bedrijf mogelijk van belang zijn op dit gebied.

Eén van die nieuwste ontwikkelingen waar wij u graag op attenderen zijn de mogelijkheden voor integratie van uw diverse (Cloud-) applicaties.
Net als vele andere organisaties gebruikt u waarschijnlijk een CRM-systeem, een ERP- systeem, een voorraadadministratie, een WMS, een betalingssysteem, Magento webshop en wellicht nog veel meer applicaties die zorgen dat uw bedrijfsprocessen worden gemanaged. Deze applicaties kunnen staan in uw eigen Cloud, op uw eigen locatie, op locatie van uw (diverse) providers. Omdat deze applicaties zich vaak op meerdere locaties bevinden, dient u elk van deze applicaties apart en met dezelfde data, te voeden.

Weet u hoe vaak het in uw organisatie voor komt dat dezelfde data 2 of misschien zelfs meerdere keren moet worden ingevoerd in één van uw (Cloud-)applicaties? Dat kan echt anders!

Een geïntegreerde cloudoplossing gaat ervoor zorgen dat uw (diverse) applicaties veilig en effectief met elkaar communiceren. Dusdanig dat uw bedrijfsapplicaties direct met de relevante informatie worden bijgewerkt ongeacht waar deze applicaties zich bevinden: bij u op locatie en/of elders in een Cloudomgeving.

Door gebruik te maken van deze nieuwe ontwikkelingen is het nog nooit zo makkelijk geweest om Cloudapplicaties en -services door middel van data integratie te veroveren. Misschien eerder iets in de trant van: Hoewel de Cloud kan aanvoelen als iets nieuws en engs, zal dit snel plaatsmaken voor een gevoel van gebruiksgemak en vertrouwen?

Enkele voordelen van het gebruik van geïntegreerde Cloud oplossingen:

  • Er hoeft geen keuze gemaakt te worden tussen on-prem en Cloud oplossingen, het kan allebei en ook zelfs een combinatie hiervan: de “hybride” manier. U bepaald welke vorm u het beste past.
  • Minder tussenstops tijdens de dataoverdracht waardoor minder risico op dataverlies.
  • Meer transfersnelheid door directe beschikbaarheid van informatie op de plaats waar u het nodig heeft.
  • Apps zoals as ERP’s, financial Clouds en CRM’s kunnen worden geïntegreerd met elk van de 40 beschikbare Cloud integratie connectors, voor een snel en naadloos on-boarding proces van uw klanten.

De Cloud veroveren met integratie betekent dat er veel te winnen valt. Een van onze e-commerce cliënten vond het onlangs haast onmogelijk worden om alle componenten te beheersen die nodig waren om haar bedrijf te leiden. Met 75 medewerkers verspreid over het land, en de internationale verzendvoorschriften, bleef er niet veel tijd over om opnieuw data in de diverse clouds in te voeren. Van productie en orderinvoer, tot HR, en WMS die allen afzonderlijk werkten. U kunt zich voorstellen hoe groot haar opluchting was toen ze ontdekte hoe een geïntegreerde Cloud oplossing haar problemen kon oplossen.

Met onze geïntegreerde Cloud oplossing werden al haar bedrijfsgegevens naadloos en in een oogopslag zichtbaar. Nu ze niet langer tijd hoefde te verspillen aan het overbrengen van informatie uit de ERP in Cloud 1 naar de WMS in Cloud 2, en dan naar de Sales afdeling of CRM in Cloud 3, kon ze meer tijd investeren in het ontwikkelen van nieuwe producten. En als het op E-commerce aankomt is de concurrentie ontzettend groot. Door het implementeren van de geïntegreerde Cloud services heeft zij haar bedrijf verzekerd van een succesvolle toekomst.

In de hedendaagse concurrerende en innovatieve markt, zullen deze oplossingen u helpen de Cloud te omarmen en telkens weer waarde te blijven ontdekken en te creëren.

Wilt u op een veilige manier al uw bedrijfsgegevens, uitwisselen, transformeren, valideren en integreren? Neem vandaag nog contact met ons op zodat we kunnen bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.