Een terugblik en een ‘Dank je wel’ van ECS International!

Hoe is het mogelijk dat het alweer de tijd is voor een eindejaar e-mail? Met alle geweldige dingen die het afgelopen jaar gebeurd zijn bij ECS International, voelt het alsof 2018 voorbij gevlogen is! Van nieuwe samenwerkingen tot nieuwe oplossingen en connecties; we hebben voor veel bedrijven door heel Europa digitale transitie werkelijkheid gemaakt. In deze laatste blog willen we graag een overzicht geven van wat we gedaan hebben en waar we in 2019 naar uitkijken.

2018 in getallen

1 nieuwe samenwerking met iSHARE: Waar we misschien wel het meest trots op zijn dit jaar, is dat onze partnerschap met iSHARE een geweldige toevoeging is gebleken aan onze huidige diensten omdat het vinden, authenticeren en autoriseren van nieuwe digitale (data) partnerschappen nog nooit zo eenvoudig is geworden. iSHARE implementeren, brengt uw bedrijf een stap dichter bij een digitale supply chain. Bij ECS International draait het om bedrijven te helpen nog efficiënter te werken en iSHARE is een enorme bijdrage aan onze inspanningen dit jaar om dat voor elkaar te krijgen.

20 nieuwe bedrijven kwamen bij de ECS Familie: Zoals we al zeiden, het was een druk jaar! We hebben 20 nieuwe bedrijven verwelkomd. Daarmee hebben we nu zo’n 1.000 klanten die op ons vertrouwen om hun digitale bedrijfsvoering zo gladjes mogelijk te laten verlopen. Dit konden we natuurlijk nooit doen zonder onze zakenpartners die over het hele continent verspreid zijn en daarom willen we hen één voor één bedanken voor hun betrouwbaarheid, expertise en overweldigende ondersteuning.

30 gasten kwamen bij ons eten: Dit jaar hadden we de eer en het genoegen een ‘Executive IT dinner’ te organiseren tijdens ICT & Logistiek 2018. We ontvingen 30 gasten voor een leuke en vooral interessante avond met veel informatie, goed eten en nog beter gezelschap. Hier hebben we onze visie op data integratie gedeeld en daar kregen we erg veel positieve feedback op terug. Het was een geweldige kans voor ons om van deze mensen te leren en we kijken er uit om in 2019 opnieuw een dinner te organiseren.

Onze 3 belangrijkste aandachtspunten in 2019

Groei en ontwikkeling: We zetten onze huidige groeitraject in 2019 voort, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat de ontwikkeling niet stil komt te staan. We gaan nog meer samenwerken met onze partners in Europa om de nieuwe technieken die we het afgelopen jaar hebben ontwikkeld, in te voeren zodat ook zij op het hoogste niveau kunnen werken. Daarom zullen we veel tijd steken in het opzetten van live-omgevingen, onderwijs en trainingen, om zo ook de klanten van onze partners te kunnen laten groeien.

Cloud en SaaS Technologie: Misschien nog wel een belangrijker onderwerp in 2019, is dat de Cloud – waar we in 2018 voor hebben geïnvesteerd, net als in SaaS – ook volgend jaar een belangrijk speerpunt blijft en dat al onze techniek en producten verkrijgbaar worden voor een Cloud-, een SaaS- of een hybride ontwikkeling. We blijven onze expertise uitbreiden en onze klanten begeleiden in het bereiken van Cloud migratie en/of data integratie, zowel in de Cloud als daarbuiten.

Nieuwe producten: 2019 trappen we af met vuurwerk. Onder meer met Cleo, die zijn jaarlijkse kick-off evenement in de eerste week van januari houdt. Een kleine afvaardiging van ons is bij dit evenement in Chicago aanwezig. Cleo is een ‘trusted partner’ van ECS International en op dit evenement zullen we meer leren over de nieuwe oplossingen die Cleo aan het ontwikkelen is. Uiteraard delen we dat dan weer met onze klanten.

Het is een jaar van hard werken en toewijding geweest bij ECS. We willen daarom ons team ontzettend bedanken; zonder hun inzet was dit succes er nooit geweest. We willen ook al onze klanten en iedereen die we het afgelopen jaar hebben mogen ontmoeten op de verschillende evenementen, bedanken. We kijken uit naar 2019!

Namens ECS International wensen we u allemaal een succesvol nieuw jaar!