Aangeboden: Uitdagende taak voor een Marketing Communicatie talent (stage is ook mogelijk)

Wie ben jij

Jij hebt van nature een passie voor (online) internationale B2B marketing en communicatie, dat weet jij, want je zit helemaal op je plaats in het laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie of Marketing & Communicatie. Ook boeit jou de ontwikkelingen omtrent digitalisering, want digitale transformatie in de B2B is hot en ons bedrijf heeft alle kennis en tools in huis om deze internationale markt te bedienen. Hoe mooi is het om hier over veel te gaan vertellen, want onze luisteraars zijn enorm en wachten op jouw story!

Ook ben je ook bij ons van harte welkom voor één of twee dagen in de week als je al een relevante opleiding hebt afgerond of als jong-zelfstandige met de nodige expertise een mooie uitdaging zoekt. In welke hoedanigheid jij bij ons wil komen, jij hebt de juiste MarCom bagage om mee te helpen ons IT bedrijf aan de buitenwereld te presenteren. En wij voegen heel graag waardevolle bagage aan jou toe! Over de wijze van samenwerking worden wij het altijd eens.

Wat ga je doen

Eén van je uitdagingen is het technische IT verhaal om te toveren naar een verhaal wat voor de grote B2B groep begrijpelijk en aantrekkelijk is, veelal in de Engelse taal. Samen met de Office Manager vorm jij het team wat intensief bezig is met het bedenken, verbeteren en organiseren van marketing campagnes (offline en online). Ook bedenk je onderwerpen voor nieuwsberichten, social media posts en andere tekstuele uitingen en houd je de content van de (WP) website bij. Kortom meedenken en meehelpen in het verder online op de kaart zetten van onze organisatie is dé kern van jouw opdracht.

Wat bieden wij:

  • Een plek waar je jouw creativiteit kunt laten zien, wij kijken liever naar jouw successen dan naar je diploma
  • Een (stage) werkplek met eigen verantwoordelijkheid en vrijheid
  • Super gezellig team
  • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei
  • Uitzicht op een vakantiebaan of uitzicht op een baan of mooie opdracht
  • De digitale tranformatie mee maken
  • Een vergoeding die past bij het resultaat wat je levert

Als jij ook denkt dat succes begint waar andere stoppen en je graag jouw bijdrage levert aan het bereiken van de top, neem dan nu contact op met Edith Plug.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, mp4, avi.