Bedrijfsprofiel

Uw partner voor Managed File Transfer (MFT) en Enterprise Applicatie Integratie
ECS International is expert in Enterprise applicatie integratie en de veilige en snelle uitwisseling van uw data over het internet (MFT). Voor onze klanten implementeren wij beveiligde integraties en koppelingen tussen interne en externe applicaties (A2A), tussen uw organisatie en uw trading partners (B2B and B2G) en veilige File Sharing (B2P and P2P). Daarmee helpen wij u efficiënter te werken, uw servicepeil te verhogen en de snelheid en veiligheid van zaken doen met klanten, leveranciers en andere business partners te vergroten.

Wat we doen
ECS International levert een breed scala producten en services voor applicatie integratie en data communicatie:

  • Wij zijn master distributeur in EMEA van Cleo en Flame, twee toonaangevende MFT leveranciers. Wij leveren onze Data integratie en (Enterprise) Managed File Transfer oplossingen zowel direct als via een pan-Europees netwerk van value added resellers.
  • Wij leveren betrouwbare en flexibele hosted en Cloud EAI en MFT oplossingen. X4Connect is onze B2B messaging & connectivity service. Kyzen is onze Supply Chain optimalisatie service in de Cloud en bevat o.a. een Trade Compliance platform, een service voor Denied/restricted Party’s, elektronische KvK documenten en een Douane documenten oplossing.
  • We ondersteunen onze oplossingen met professional services zoals educatie, consultancy, applicatie ontwikkeling, project management en onze helplijn/support desk.

Onze expertise?
Onze gecertificeerde medewerkers zijn experts in de technologie, producten en oplossingen die wij leveren. MFT – Managed File Transfer, EDI, XML en Secure Internet protocollen zoals AS2, AS3, AS4, ebMS, OFTP/2 en FTPs kennen geen geheimen voor ons. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in applicatie integratie en de vertaalslag tussen de verschillende data standaarden zoals EDI en XML.

ECS International is niet alleen technologieleverancier, onze consultants hebben daarnaast ook diepgaande kennis van Data Integratie processen, toepassingen en EDI/XML implementaties. Met deze kennis, zijn wij in staat om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Een belangrijk deel van onze klanten werkt met ERP/WMS systemen gebaseerd op IBM iSeries. Wij hebben veel kennis en resources ter beschikking voor ontwikkeling en ondersteuning op dit IBM platform.

Dus of u nu op zoek bent naar een MFT oplossing, Cloud gebaseerde applicatie integratie of een oplossing voor een complexe integratie uitdaging: u kunt vertrouwen op ECS International.Onze klanten

Impact
Integration Experts
MultiDataSoft
EnableU
HighJump
Indra
GNS
Kyzen Global
Rozis