ECS biedt u AS4!

AS4 zal de nieuwe Secure Internet protocol standaard worden voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw B2B berichtenverkeer met behulp van WebServices. AS4 is de moderne opvolger van AS2, een messaging-protocol gebaseerd op ebMS 3.0 dat op brede schaal in diverse B2B sectoren wordt gebruikt.

AS4 biedt de mogelijkheid tot het comprimeren, splitsen en samenvoegen van uw elektronische berichten, waardoor het verwerken van grote hoeveelheden berichten (Big Data) efficiënter zal verlopen. En dus kosten reducerend zal werken. Op dit moment implementeren overheden en de gasindustrie binnen Europa AS4 als hun standaard voor het uitwisselen van hun bedrijfskritische gegevens. (bron : OASIS en Drummond ).

Met eenvoud en bruikbaarheid als kerneigenschappen, zal AS4 de standaard gaan vormen voor WebServices oplossingen in de Managed File Transfer in de B2B sector. We zijn dan ook blij de Drummond Certified AS4 communicatie aan ons portfolio te hebben toegevoegd om u een optimaal scala aan MFT oplossingen te kunnen aanbieden.

Wilt u effectief, veilig en betrouwbaar elektronische gegevens uitwisselen zoals: facturen, rapportage, medische claims, vervoersdocumenten en andere gevoelige informatie? Vraag het ons.