De 6 redenen waarom ECS voor iSHARE heeft gekozen

Recent hebben wij een partnership gesloten met de organisatie achter iSHARE, een afsprakenstelsel voor identificatie, authenticatie en autorisatie binnen de logistieke sector. In dit blog belichten we de 6 belangrijkste redenen waarom we ervoor hebben gekozen iSHARE te ondersteunen.

1. Focus op de logistieke sector

iSHARE maakt het mogelijk dat iedereen met iedereen logistieke data kan delen, ook met tot dusver onbekenden. Simpel en gecontroleerd, want de data eigenaar beslist wie toegang heeft tot welke data en op welke manier. Wij denken met iSHARE onze bestaande klanten in de Transport en Logistieksector nog beter te kunnen bedienen en onze sterke positie in de markt verder uit te kunnen bouwen.

2. Snelle, eenvoudige integratie

Door de standaardisatie van identificatie, authenticatie en autorisatie ontstaat met iSHARE feitelijk een netwerk van trusted partners in de logistiek. In combinatie met onze integratie en data uitwisseling oplossingen realiseren we voor onze klanten een snellere onboarding van trading partners.

3. Volledig complementair

iSHARE vormt een perfect verlengstuk van onze dienstverlening en oplossingen. iSHARE zorgt voor de identificatie, authenticatie en autorisatie van betrouwbare partners. Maar om daadwerkelijk data te kunnen uitwisselen en de maximale voordelen te behalen, is meer nodig. ECS International ondersteunt organisaties die iSHARE in gebruik nemen met de veilige data uitwisseling en data integratie tussen hun handelspartners en applicaties.

4. Totaaloplossing voor digitale communicatie

De combinatie van onze integratie oplossingen met iSHARE vormt een totaaloplossing voor digitale communicatie voor logistieke bedrijven. Naast iSHARE ondersteunen wij alle gangbare protocollen, applicaties en platformen. Hierdoor kunt u snel en veilig elektronisch communiceren zowel met iSHARE partners, als met partijen die (nog) geen iSHARE partner zijn.

5. Open standaarden en innovatie

De kern van onze bedrijfsvoering draait om het geloof dat iedereen veilig, inzichtelijk en eenvoudig data met elkaar moet kunnen delen en onze passie voor innovatieve technologie. Dankzij de innovatieve benadering helpt iSHARE logistieke bedrijven sneller en gemakkelijker digitaal zaken te doen met trading partners.

6. Controle en vertrouwen

Een van de belangrijkste belemmeringen voor het delen van data is gebrek aan vertrouwen. Met iSHARE en de oplossingen van ECS heeft u volledige controle over wie waar en wanneer toegang heeft tot welke data en hebt gedetailleerd inzicht in en controle over alle datastromen binnen en buiten de organisatie. U kunt voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving en grenzeloos digitaal samenwerken met uw trading partners.

Concrete oplossingen

ECS International heeft jarenlange ervaring met veilige data uitwisseling en data integratie in de logistiek. Wij zorgen voor een naadloze integratie van iSHARE op basis van:

Wilt u weten hoe u iSHARE succesvol kunt inzetten voor digitale communicatie met uw trading partners? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.