Uw datacommunicatie was nog nooit zo snel en veilig

ECS-data-communication

Al onze services zijn ontstaan vanuit onze passie voor technologie. We focussen ons op de meest optimale datacommunicatie en data-integratie. In een wereld waarin we een enorme en toenemende hoeveelheid gegevens met elkaar delen, is het voor onze klanten goed om te ervaren dat ECS International echt het verschil  maakt.

Tijden veranderen

Heeft u er ooit bij stilgestaan dat 90% van alles wat we op onze computer typen, output is van een andere computer? Nog een feit: 70% van deze digitale informatie wordt niet veilig verzonden. Natuurlijk is dit iets om over na te denken. Onze klanten doen dit ook. Jaren geleden klopten zij vooral bij ons aan, omdat hún belangrijkste klanten of leveranciers een vertrouwelijke uitwisseling van hun gegevens (die ze opnieuw gebruikten om in hun eigen systemen te integreren met gebruik van onder andere EDI-technologie) eisten. Nu willen zij vooral zelf verantwoordelijkheid nemen. Het transporteren van gevoelige informatie en het optimaliseren van bedrijfsapplicaties is een ideale manier geworden om u bedrijfsmatig te onderscheiden.

Frustraties wegnemen

Bij ECS International begrijpen we uw behoefte om op een verantwoorde manier zaken te doen. Uiteraard wilt u er zeker van zijn dat alle bedrijfsinformatie en die van uw zakelijke partners snel en versleuteld wordt verzonden. Hoe efficiënter datacommunicatie en data-integratie geregeld zijn, hoe productiever u bent. Dat applicaties vlot en feilloos met elkaar communiceren is een must: zo worden frustraties op de werkvloer voorkomen. Zo minimaliseren we ook data-invoerfouten en versnellen we uw supply chain.

Die extra stap

Heel graag tillen we uw gegevensuitwisseling  naar een uitmuntend zakelijk niveau. Zo kunt u zo veilig en efficiënt mogelijk zaken doen. Waarom kiezen voor ECS International? Omdat we graag die extra stap voor u zetten. Uw behoeften staan centraal en pas als we die doorgrond hebben, komen we met oplossingen. Onze blik is hierbij altijd op de toekomst gericht, zodat u nog jaren met onze oplossingen vooruit kunt.

Meteen in actie

Beter dan ieder ander begrijpen wij hoe belangrijk datacommunicatie en data-integratie zijn. In dat opzicht zijn al uw problemen voor ons dus ook dringend. Natuurlijk komen we onmiddellijk voor u in actie. Servicegericht als we zijn, maken we ook beloftes: we verzorgen uw digitale transformatie tot in de puntjes, binnen mum van is alles snel en veilig geïmplementeerd.

In tijden waarin we meer en meer gegevens delen, wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsinformatie en die van uw zakenpartners snel en versleuteld wordt verzonden. Bij ECS International helpen wij onze klanten en partners met betrekking tot datacommunicatie en data-integratie graag vooruit. Vanaf nu kunt u op de meest verantwoorde manier zaken doen!Onze klanten

Kyzen Global
HighJump
Indra
EnableU
MultiDataSoft
Rozis
Integration Experts
GNS
Impact