Een concurrerend perspectief: gegevensbescherming als USP

ECS-Competitive-perspective

Overal lezen we verhalen over algemene regelgeving inzake gegevensbescherming. Bedrijven zouden bijna bang kunnen worden van al die (nieuwe) regels. Alleen al daarom is het zinvol om gegevensbescherming vanuit een heel ander perspectief te bekijken. Het optimaliseren van uw data communicatie levert u namelijk een heel mooie USP op, die alleen maar tot concurrentievoordeel leidt.

Groot onderscheidend vermogen

De optimalisatie van uw datacommunicatie en data-integratie is een uitstekende manier om uzelf binnen uw vakgebied te onderscheiden. Door gevoelige informatie gecodeerd te transporteren en bedrijfsapplicaties te optimaliseren, werkt u zo snel, veilig en efficiënt mogelijk. Bedrijfsrisico’s worden vermeden. Tegelijkertijd wordt er alles aan gedaan om zaken op de meest verantwoorde manier te regelen. Weten dat u altijd kunt vertrouwen op de juiste data op het juiste moment leidt bovendien tot de beste zakelijke beslissingen.

Waarom niet nu in actie komen?

Feit: volgend jaar mei moeten alle bedrijven aan een nieuwe verordening inzake gegevensbescherming voldoen.  Wil je veilig zaken blijven doen met EU-relaties? Dan is het nemen van actie nu meer dan ooit vereist. Bij ECS International helpen wij u graag vooruit. We tillen uw gegevensuitwisseling naar een hoger niveau.

Veel concurrentievoordeel

Wij zijn experts in bedrijfsapplicatie, B2B-integratie en de veilige uitwisseling van gegevens. Wij bouwen sterke en veilige integraties tussen applicaties. Zo werkt u efficiënter, gaat uw serviceniveau omhoog en verhoogt u de snelheid van elektronisch zakendoen met klanten, leveranciers en zakenpartners.

Eén platform dat alles regelt

Wilt u grip hebben op uw data en wilt u uw gegevens op de best mogelijke manier beschermen? Wij bieden u een enkel platform dat dit alles voor u regelt. Kom vooral nu in actie en neem contact met ons op voor meer informatie: +31 229 574331 of salesECS@ecsinternational.eu.