MFT in de cloud

Hybride Cloud MFT Integratie
Organisaties zijn altijd op zoek naar een manier om hun voorsprong ten opzichte van hun collega’s te vergroten, en een veilige Cloud oplossing kan daar zeker aan bijdragen.

Een Cloud of SaaS service zorgt meestal voor meer flexibiliteit, lagere kosten en vergroot de snelheid van samenwerking. Een goede Cloud of SaaS oplossing geeft uw organisatie meer mogelijkheden om sneller en effectiever met uw eigen mensen, maar ook met externe relaties samen te werken, zeker als het gaat over het uitwisselen van documenten en gegevens.

Cloud oplossingen, en zeker de data uitwisseling tussen de diverse applicaties (in de Cloud en/of op locatie) moeten veilig, schaalbaar, betrouwbaar en flexibel zijn binnen uw IT infrastructuur.
Met de MFT oplossingen van ECS is het eenvoudig om een schaalbare, veilige en snelle data uitwisseling uit te voeren in uw SaaS of Cloud oplossingen.

Voordelen van een Hybride Cloud Integratie

Eenvoudig en effectief te implementeren
Met onze uitgebreide MFT oplossingen (vele secure internet protocollen in onze software beschikbaar) kunnen wij snel uw relaties en applicaties aan uw Cloud of SaaS oplossing koppelen. Waar bij andere, ons bekende, MFT oplossingen dit dagen kan duren, is dit bij ECS in minuten op te zetten. De MFT oplossingen van ECS zijn in zeer korte tijd te installeren en te implementeren, zonder vele dagen consultancy.

De software architectuur is zo ontworpen dat je snel en effectief nieuwe connecties kan opzetten, zonder dat daar de firewall omgeving voor moet worden aangepast. Hierdoor heeft u minder risicio’s op verkeerde firewall configuratie en dus minder risico op fouten en ‘gaten’ in uw IT en data beveiliging. Onze oplossing heeft geen extra open poorten vanuit de DMZ, dus uw data is veilig als het door uw DMZ gaat.

Betrouwbaarheid en overzicht
Via onze betrouwbare en makkelijk te leren en gebruiken software kunt u allerlei rapportages en analyses uitvoeren om snel alle data transporten (connecties, volumes, storingen, …) zichtbaar te maken die belangrijk zijn binnen uw organisatie en uw IT omgeving.