AS2 – AS4 bridge: adopteer AS4 zonder extra investeringen

Voor bedrijven die AS4 moeten ondersteunen maar de impact van de invoering van dit protocol op dit moment te hoog vinden, biedt ECS International een AS2 naar AS4-bridge ‘as a service’. Bedrijven kunnen hun bestaande op AS2 gebaseerde communicatie-oplossingen blijven gebruiken en onze bridge zorgt voor transformatie naar en communicatie in AS4 met hun zakelijke partners.

AS2 to AS4 bridge

AS4 adoptie in de markt groeit

AS4 is een relatief nieuw protocol dat in toenemende mate wordt gebruikt binnen industrie segmenten zoals overheid, olie en gas en IATA / luchtvaart. Voor veel kleinere bedrijven vereist ondersteuning voor AS4 hoge investeringen op het gebied van tooling en implementatie. Maar wanneer grotere bedrijven hun leveranciers dwingen om AS4-communicatie te ondersteunen, lopen kleinere bedrijven het risico om omzet te verliezen als ze geen AS4-ondersteuning bieden.

Wat is AS4?

AS4 is een conformiteitsprofiel van de OASIS ebMS 3.0-specificatie. Het vertegenwoordigt een open standaard voor de beveiligde en payload-agnostische uitwisseling van B2B-documenten met behulp van web services. De AS4-standaard kan helpen op hoogstaande beveiliging te bieden wanneer organisaties bedrijfskritische documenten en e-mails uitwisselen.

Hoe werkt het?

De AS2 naar AS4-bridge is onderdeel van X4Connect, onze cloud service die is ontworpen voor elektronische documentuitwisseling en geïmplementeerd om te voldoen aan de behoeften van internationale organisaties voor snelle, veilige en efficiënte uitwisseling van digitale informatie.

De X4Connect-service biedt een op AS2 gebaseerde interface voor uw systemen. X4Connect ontvangt uw AS2-bericht, transformeert het in AS4-indeling en verzendt het namens u naar uw zakelijke partners. De omgekeerde procedure wordt gevolgd voor bevestigingen en berichten van uw partner naar uw organisatie, wat zorgt voor naadloze en ononderbroken communicatie.

Sla de brug tussen AS2 en AS4

Door de kloof tussen AS2 en AS4 te overbruggen, kunt u blijven communiceren en samenwerken met AS4-partners zonder uw infrastructuur aan te passen of zwaar te investeren in nieuwe technologie. En wanneer uw bedrijf klaar is om de volgende stap te zetten, bieden we u een volledige AS4-implementatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over de AS2 naar AS4-bridge.