Cleo Integration Suite

  Cleo Integration Suite

  De Cleo Integration Suite koppelt naadloos systemen, mensen en processen door real-time integratie, controle en inzicht voor B2B, applicatie, cloud en Big Data informatie-workflows. De Cleo Integration Suite (CIS) helpt organisaties de schaal efficiënt te vergroten en hun integratie TCO te verlagen.

  Via het centrale en veelzijdige CIS platform kunt u eenvoudig B2B, applicaties, cloud en big data koppelen en integreren. Of u slechts een enkele verbinding nodig hebt, of dagelijks tienduizenden terabytes gegevens verplaatst: u kunt de gewenste integraties efficiënter implementeren en beheren, terwijl u uw bestaande data-connectiviteit en -uitwisseling consolideert en stroomlijnt.

  Cleo Integration Suite

  Business to Business integratie (B2Bi)

  Implementeer en beheer data-uitwisseling tussen interne systemen, leveranciers, klanten en partners. Wilt u een legacy systeem vervangen, voldoen aan nieuwe klantwensen of controle over integraties vergroten? CIS biedt u de juiste tools. Deze helpen u snel veilige en betrouwbare B2B connecties uit te rollen, data transformatie te versnellen, routing en workflows te stroomlijnen en inzicht te geven door real-time dashboards en alerts.

  Cloud integratie

  Bedrijven die meerdere cloud oplossingen gebruiken kunnen op CIS vertrouwen om de uitwisseling van alle bedrijfsdata van en naar de cloud te managen met geavanceerde beveiliging en inzicht in alle transacties. Of u behoefte heeft aan hybride on-premise naar cloud, of cloud-naar-cloud integratie: dit schaalbare integratieplatform stelt u in staat snel veilige connecties te bouwen zonder dat u uw bestaande IT-architectuur hoeft aan te passen.

  Applicatie integratie

  In een omgeving met telkens meer applicaties en complexere workflows migreert de Cleo Integration Suite data van elke gewenste bron naar nieuwe applicaties tot vier keer sneller dan via traditionele methodes, zonder processen te verstoren of de beveiliging in gevaar te brengen. Met CIS centraliseert en versnelt u veilige data-uitwisseling tussen elke gewenste interne en externe applicatie, onafhankelijk van de gebruikte dataformats, databases en communicatieprotocollen.

  Big Data integratie

  Transporteer grote hoeveelheden data veilig en snel vanuit uw systemen of die van klanten en partners naar big data omgevingen zoals Hadoop voor analyse. De Cleo Integration Suite maakt het eenvoudiger data transport in elk gewenst formaat te managen, tracken, beveiligen en controleren door het centraliseren van alle B2B, applicatie en cloud integraties. CIS zorgt voor snelle en veilige opname in uw data lakes om business intelligence mogelijk te maken en de waarde van uw big data-projecten te realiseren.

  Meer weten over Cleo Integration Suite?

  Wilt u meer weten over de Cleo Integration Suite en de manieren waarop dit platform u kan helpen uw enterprise integratie uitdagingen te overwinnen? Neem dan contact met ons op.

     Onze klanten

  Integration Experts
  EnableU
  Kyzen Global
  HighJump
  Rozis
  MultiDataSoft
  Indra
  Impact
  GNS