Wilt u meer informatie over "Cleo Integration Cloud"? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Informatie
aanvragen

Cleo Integration Cloud

Cleo Integration Cloud

Het Cleo Integration Cloud (CIC) platform biedt zakelijke en technische gebruikers zowel self-service als managed services mogelijkheden voor het bouwen, controleren en monitoren van elk gewenste multi-enterprise (B2B), applicatie (A2A), cloud integratie en data lake uitwisselingsproces.

Cleo Integration Cloud verlaagt uw TCO doordat snel en eenvoudig nieuwe connecties kunnen worden toegevoegd en de capaciteit vergroot. Of u een enkele nieuwe verbinding nodig heeft of tienduizenden connecties voor het transport van terabytes data: Cleo’s flexibiliteit staat garant voor ongelofelijk eenvoudige implementatie en schaalvergroting.

Keuze van implementatie
Met Cleo Integration Cloud varieert uw de keuze van een volledige ‘on premise’ installatie tot private cloud en volledig outsourced, inclusief de ontwikkeling van nieuwe connecties en mappings door ECS International.

Voordelen van de Cleo Integration Cloud

Cleo Integration Cloud biedt een groot aantal technische en zakelijke voordelen. Met CIC bent u in staat nieuwe partners of nieuwe applicaties twee keer sneller dan met traditionele methoden te integreren. Volledig veilige verbindingen kunnen letterlijk binnen een paar seconden worden toegevoegd. Door de gemakkelijke integratie met partners en klanten wordt het eenvoudiger om zaken te doen met uw organisatie. Data van elke omvang, grootte of type kunnen tot 345% sneller worden uitgewisseld. Ten slotte krijgt u real time inzicht in alle data die worden gegenereerd en uitgewisseld in uw bedrijfsprocessen.

Centraal integratieplatform

CIC is het centrale platform om al uw data te verbinden, integreren, controleren en volgen. Cleo geeft u meer controle, met meer flexibiliteit, over al uw integratieprocessen. De reden hiervan is dat de Cleo Integration Cloud is gebouwd als een compleet platform dat kan worden gehost in uw of onze cloud, met de geautomatiseerde tools en intuïtieve bediening die u nodig hebt om eenvoudig systemen, applicaties, clouds, mensen en processen met elkaar te verbinden en te consolideren. De Cleo Integration Cloud biedt:
– MFT-gebaseerde content routing met flexibele connectoren en brede ondersteuning voor verschillende protocollen.
– Krachtige ‘any to any’ transformatie en orkestratiemogelijkheden.
– De schaalbaarheid die nodig is om elke B2B, applicatie en cloud integratie te ondersteunen.
– API-gebaseerd self service portaal voor netwerken en van klanten, partners en leveranciers.
– Centrale controle voor multi-enterprise data governance, inzicht en administratie.

Toepassingen

Als flexibel cloud platform vormt Cleo Integration Cloud de oplossing voor alle moderne integratie vraagstukken met centrale governance van alle interacties en stroomlijning van uw bestaande dataconnecties en veilige datatransport processen.

Integratie
Doorbreek de beperkingen van uw legacy integratie infrastructuur. Profiteer van snelle koppeling, transformatie en veilig datatransport in elk B2B, applicatie, hybride en cloud ecosysteem.

EDI
Verwerk zakelijke transacties sneller met Cleo EDI. Automatiseer EDI processen om data transformatie, data orkestratie en het koppelen van nieuwe partners sneller en zonder maatwerk software te kunnen realiseren.

MFT (Managed File Transfer)
Hoeveel vertrouwen heeft u in uw bestandsuitwisseling? Centraliseer en controleer alle data in uw volledige bedrijf met de snelste en meest veilige protocollen in de markt.

Data Pipelines
Wissel data sneller uit om klantrelaties te verbeteren en business analyses te versnellen. Data Pipelines, voorheen bekend als Cleo Big Data Connectors, stellen u in staat om snel connecties te bouwen om de integratie te consolideren voor transformatie, orkestratie en beveiligd transport van alle data uitwisselingen.

Meer weten

Wilt u meer weten over de Cleo Integration Cloud en de vele manieren waarop dit platform u kan helpen uw enterprise data integratie uitdagingen te overwinnen, neem dan contact met ons op.