Bescherm uw E-mail tegen lekken met deze eenvoudige oplossing

Hoe komt het tProtect Your Email from Data Breaches with this Simple Solutionoch dat e-mail zo’n kwetsbaar onderdeel is van onze bedrijfscommunicatie? Waarschijnlijk omdat de vaak gevoelige informatie over veel schijven gaat. Elke stap in het verzendproces geeft een hacking-mogelijkheid. Zodra informatie verstuurd is via een server die niet extra versterkt is met technologie, is die informatie onbeveiligd en vormt het een risico voor het bedrijf. De meeste risico komt dan ook van e-mail, waar virussen in kunnen zitten of waar phishing links in verwerkt zijn door oplichters. Criminelen worden ook steeds geraffineerder, dus is het logisch dat goede e-mailbeveiliging cruciaal is voor de totale cyber security.

Als zelfs de e-mails van een politicus gehackt en gelekt kunnen worden, hoe groot is dan het risico voor uw bedrijf? Een e-mail verzenden zonder de benodigde veiligheidsmaatregelen in te stellen, maakt dat een e-mail onderschept of aangepast kan worden zonder dat de afzender dit merkt. Onlangs nog werd een grote cyber criminele organisatie ontmanteld, die kleine en middelgrote bedrijven aanviel. Zij deden dit via het zwakste punt, de e-mail, en konden zo voor miljoenen dollars aan schade aanrichten bij honderden bedrijven. Eén zo’n grote oprolactie maakt nog geen eind aan cybercriminaliteit, maar het zou wel als wake up call voor ons allen moeten dienen; dat we er alles aan moeten doen om onze e-mail transacties zo beveiligd mogelijk maken.

Encryptie alleen is niet meer voldoende

Veel populaire e-mailservers en managementsystemen zeggen dat ze ‘end-to-end’ encryptie van e-mails verzorgen. Maar dit alleen is niet meer voldoende voor bedrijven die met gevoelige informatie werken of extra stappen willen zetten in de beveiliging van hunzelf, hun medewerkers, klanten en data. In de medische, juridische en diplomatieke wereld zijn er wetten waaraan voldoen moet worden als er data gedeeld wordt, en een technische oplossing die zich volledig richt op datacommunicatie is de beste manier om dat te doen.

Eenvoudig in gebruik zonder in te boeten op veiligheid

Wanneer er honderdduizenden e-mails per dag verstuurd worden door een organisatie, doet die er ook goed aan om aandacht te besteden aan een digitale transformatie. Het doel hiervan is dat medewerkers snel en efficiënt kunnen samenwerken, zonder dat de veiligheid en integriteit van uw data en informatie in het gedrang komt. Niet alleen intern, maar ook naar externe partijen zoals klanten en leveranciers. Vooruitdenkende bedrijven zorgen daarom dat hun medewerkers veilig kunnen data kunnen delen met applicaties die volledig geïntegreerd zijn. Zo houdt u de controle over de data, voorkomt u het verlies van data en bent u beschermt tegen datalekken.

Er is een oplossing om veilig data te versturen

Hoe fijn zou het zijn als u een veilige file sharing oplossing zou hebben, waarmee u de controle over de data houdt en dat tegelijkertijd naadloos integreert met andere applicaties binnen uw uitgebreide datastrategie? Wij kunnen helpen bij het vinden van een oplossing voor een eenvoudige en veilige data uitwissing. Dus neem gerust contact op!